Keystone logo

38 Master Program i Internationell företagsekonomi 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Företagsekonomi
 • Affärsadministration
 • Internationell företagsekonomi
Studiefält
 • Företagsekonomi (38)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Internationell företagsekonomi

  En magisterexamen är det första steget efter en kandidatexamen för att främja din utbildning. Generellt krävs det två års heltidsstudie för att slutföra, men det öppnar upp många vägar för tillväxt i din karriär.

  Vad är en Master i International Business Administration? Internationell företagsadministration blir allt vanligare när globaliseringen ökar. Denna grad kan ge dig de färdigheter du behöver för att förstå de tekniska och logistiska framstegen som krävs för en internationell verksamhet. Det kan hjälpa dig att nå och behålla kunder och kunder runt om i världen, samt ge dig ny inblick i strategisk planering som krävs för marknadsföring, ekonomi och personal för en världsomspännande framgång.

  Fördelarna med en Master i International Business Administration är ofta tillämpliga inte bara i din företags sfär, men också i ditt personliga liv. Lär dig hur du navigerar olika kulturer diplomatiskt, hur man hanterar logistik och handel, och hur man kan nå människor mest effektivt via teknik.

  Kostnaden för en magisterexamen beror på både skolan och regionen. Att kontakta de skolor du är mest intresserad av för en sammanfattning av kostnader är ett bra ställe att börja.

  Nya karriärvägar kan öppnas när du får en Master i International Business Administration. Du kan bli uppmanad att arbeta i en företagsinställning som direktör för marknadsföring eller personal. Eller du kan välja att starta eget konsultföretag eller skriva till en affärskatalog. Småföretag kan också gynna; du kan bestämma dig för att växa ditt eget företag internationellt eller kanske låna din hjälp till uppstarten som kan växa till nästa generations världsledande ledare.

  Kurser i internationell företagsadministration erbjuds på de flesta högskolor och universitet, och många erbjuder ett masterprogram. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.