Keystone logo

108 Master Program i Internationell företagsverksamhet 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Företagsekonomi
 • Företagsledning
 • Internationell företagsverksamhet
Studiefält
 • Företagsekonomi (108)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Internationell företagsverksamhet

  Många studenter som har avslutat studier i nästan alla fokusområde fortsätta sina utbildningar genom att driva en magisterexamen. Denna avancerade examen startas normalt efter en tjänar en kandidatexamen. Det ger en student med behärskning i ett visst område eller område av studien.

  Du kanske frågar dig själv, "Vad är en Master of International Business Management?" I grunden, betonar denna studiekurs grunderna för finansförvaltning, personalförvaltning, och marknadsföring inom en internationell miljö och global arena. Denna grad bidrar till att finslipa och utveckla förståelse för affärsverksamhet i teori och tillämpning, juridiska frågor och förvaltningsstrategier. Studenter inom detta område blir väl insatt i de otaliga kulturella frågor som påverkar affärsrelationer över internationella gränser.

  Fördelarna med att välja denna utbildningsväg är olika.Som studenter, många studenter är intresserade av företagens framtid tycker att globala karaktär av dagens ekonomiska interaktioner gör en internationell kurs för avancerade studier till stor hjälp när man letar efter ett jobb.

  Kostnaden för Master in International Business Management kommer att variera från ett program till ett annat, med de avgörande faktorerna vara kurs belastning, akademiska timme avgifter, och förutsättningar. Vissa elever kan kunna tillämpa arbetslivserfarenhet och andra krediter till uppfyller förutsättningarna. Generellt kan läroplanen kompletteras med ett heltidsstuderande inom två år.

  Proffs som uppnår en internationell företagsledning grad kan bedriva många olika typer av befattningar. Deras förståelse för verksamheten och dess anslutningar över globala landskapet gör dem kandidater för förvaltning, mänskliga resurser, marknadsföring och ledande befattningar.Positioner finns ofta i multinationella företag och akademiker med kunskap om olika språk och kulturer kan vara mycket eftertraktade av företag över hela världen.

  Skaffa en magisterexamen är bekvämare än någonsin så många alternativ för att möta krävande Tidtabellerna grad kandidater finns. Med många program som erbjuds på nätet och andra som erbjuder flexibla scheman, är du säker på att hitta en som passar dina behov och hjälper dig att göra ett val för en ljusare, mer spännande framtid. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.