Keystone logo

60 Master Program i Studier i marknadsföring Marknadsföring Internationell marknadsföring 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Studier i marknadsföring
  • Marknadsföring
  • Internationell marknadsföring
Studiefält
  • Studier i marknadsföring (60)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Studier i marknadsföring Marknadsföring Internationell marknadsföring

Fullt medveten om dagens 's globaliserad ekonomi, internationella Marknadsförare är skickliga på att kommunicera viktig information om värdefulla produkter och tjänster till en bred publik, som spänner över inte bara den traditionella marknaden demografi, men geografiska och politiska gränser också. Utexaminerade från Masters i International Marketing program har en diversifierad kompetens att göra så mycket konkurrenskraftiga kandidater för jobb i bolagsledningen eller administration för topp International Marketing företag, konsultföretag eller multinationella företag och organisationer. Grundläggande kurser i marknadsföring i konsumenternas beteende, branding, organisationsutveckling, och psykologi, bland annat, kombineras med specialiserade färdigheter utbildning i tvärkulturell medvetenhet och kommunikation.
Master i internationella program Marketing examen erbjuds på handelshögskolor i hela världen, i Storbritannien, Litauen, Norge, Spanien, Schweiz, Sverige, USA och mer.De flesta universitet och handelshögskolor kräva att de sökande till en magisterexamen i International Marketing program håller en kandidatexamen, företrädesvis i ett närliggande ämne. Master i internationella program Marketing degree allmänhet i två år, men kan variera beroende på studien läget och valbara utvalda kurser.
Om du vill veta mer om hur du kan ta nästa steg mot en givande karriär inom global affärsverksamhet och marknadsföring, helt enkelt scrolla ner och klicka för att läsa mer om presenterade Masters i International Marketing program, idag!