Keystone logo

22 Master Program i Internationell personaladministration 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i administration
 • Personaladministration (HR)
 • Internationell personaladministration
Studiefält
 • Studier i administration (22)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Internationell personaladministration

  För personer som avslutat sin grundutbildning, kan ett magisterprogram visa sig vara mycket fördelaktigt. Som kandidatexamen blivit vanligare i dagens arbetsmarknad, som har en påbyggnadsexamen har fått större inflytande. Individer som väljer att uppnå magisterexamen kan få högre positioner inom sina nuvarande bolag eller höja sin status i det aktuella jobbet poolen.

  &nbsp

  Vad är en Master i International Human Resource Management? Denna grad fokuserar på effekterna av mänskliga metoder resurs på global nivå. Som med andra mänskliga resurshantering grader, innehåller det förvaltnings huvudmän och beteendeteorier vetenskap medan placera en särskild tonvikt på specifika strategier som hjälper globala företag att fungera korrekt och effektivt.Proffs som examen från detta program kan räkna med att ha en förhöjd förståelse för principerna personal och sedan lära hur effektivt att tillämpa dem i globala företag.

  &nbsp

  En Master in International Human Resource Management hjälper individer avancera inom sitt nuvarande position eller inom personalområdet. Graden är också mångsidig med sina förvaltnings- och utbildningsmoment.

  &nbsp

  Ingen magisterexamen har ett fast pris. Olika faktorer påverkar priset, så det varierar mellan institutionerna. Placeringen av skolan, det gemensamma priset för studier vid den aktuella institutionen, och om du studerar på campus eller online är alla faktorer som kan påverka kostnaden.

  &nbsp

  En Master in International Human Resource Management öppnar en bred dörr av möjligheter. Individer kan välja att bo i den personal sfären med nästan alla typer av företag, eller så kan de ge sig in i förvaltnings- eller träningspositioner.Med en magisterexamen, kan individer räkna med att säkra positioner som börjar i mellanchefs.

  &nbsp

  För den som söker en examen som är mångsidig och folk fokuserade, skulle en Master i International Human Resource Management vara det perfekta valet. Det finns ett antal kvalitets program att välja mellan för att möta de specifika behoven hos varje individ. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakta antagningsenheten på skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.