Keystone logo

76 Master Program i Internationella studier 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Internationella studier
Studiefält
 • Humaniorastudier (76)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Internationella studier

  Studenter som vill fortsätta sin utbildning efter att ha fått sin grundutbildning, fortsätter ofta med en magisterexamen. En magisterexamen deltar djupare i elevens utvalda fält, vilket ofta kräver en redan förstärkt kunskap om ämnet.

  Vad är en master i internationella studier? Världen krymper, och med det kommer en efterfrågan på proffs som förstår hur man driver ett företag eller navigerar politiken på global nivå. Internationella studier eleverna kan lära känslor av socio-politiska kulturer från hela världen, liksom hur man förhandlar inom dessa kulturer. De har då chansen att tillämpa dessa färdigheter i en position som kan påverka det sätt på vilket världen fungerar. Coursework fokuserar normalt på globala angelägenheter och utländska metoder.

  Internationella studier examinerar gå med i arbetskraften med starka analytiska färdigheter och ledarskap. De vet ofta hur man ska arbeta med proffs från alla hörn av världen och kan framgångsrikt stänga affärsavtal eller påverka politik i olika geografiska regioner.

  Den tid det tar för att slutföra en magisterexamen beror i stor utsträckning på huruvida studenten går heltid eller deltid. Undervisningen kan också fluktuera beroende på om skolan är privat eller offentlig och andra faktorer. Framtida studenter borde jämföra skolor.

  Internationella studier examen kan bedriva många karriärer. Internationell bankverksamhet är ett livskraftigt fält för affärsinriktade studenter, där de kan bli bankirer eller finansiella konsulter. Forskningsprogram söker också internationella studier utexaminerade för att fylla forskarroller. Både regeringar och globala ideella organisationer är andra professionella möjligheter akademiker kan fortsätta också. De kan bli diplomater eller ambassadörer, om de väljer, eller de kan tjäna ideella organisationer som programkoordinatorer.

  Studenter intresserade av en master i internationella studier kan hitta professionella program från hela världen som specialiserat sig på detta utbildningsområde. Många program finns också tillgängliga online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.