Keystone logo

46 Master Program i Internredovisning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i ekonomi
 • Bokföring
 • Internredovisning
Studiefält
 • Studier i ekonomi (46)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Internredovisning

  Tjänar en examen i redovisning kan starta någon student mot en lukrativ karriär inom finans. Medan en kandidatexamen kan få dig på god väg, kan en Master i Management Accounting öppna karriärspår företags- och stats som sätter akademiker finansiella kunskaper till alla typer av användningsområden.

  Vad är en Master i Management Accounting? Denna grad program tar en mer fokuserad strategi för redovisning för att studenter att finslipa sina finansieringsförmåga. Kurser handlar ofta djupgående studie av beskattning, revision, redovisning informationssystem, corporate finance och ledande redovisning. Eleverna behöver vanligtvis ha avslutat en kandidatexamen i ett närliggande ämnesområde innan det blir antagen till ett sådant program. Det tar cirka två år att slutföra denna typ av examen.

  Redovisning är en av de snabbast växande karriär fält i världen.Det finns många fördelar med att tjäna en avancerad examen i detta område av studien, inklusive vissa bokföringsprogram kan hjälpa dig att tjäna din CPA eller CIA-certifikat för att hjälpa dig att hitta arbete efter examen. Arbetsgivare kan också gynna sökande med en avancerad examen.

  Kostnaden för att tjäna en magisterexamen i ekonomistyrning varierar kraftigt beroende på institutionen och även studielandet. Eleverna ska forskningsprogram väl för att förstå vilken typ av kostnader är inblandade.

  Skaffa en Master i Management Accounting bättre förbereder de studerande för redovisning i näringslivet och regeringen. Karriär med myndigheter eller stora företag kan vara möjligt. Jobb med anknytning till denna grad innebär ofta kapitalförvaltning, prestanda analys, budgetering, kostnadsanalys, och mer. Dessa dagar, många arbetsgivare kräver sina revisorer för att åtminstone hålla en magisterexamen innan du anlitar.

  Studenter kan ansöka om ett sådant program på nätet. Innan du ansöker, är studenter normalt ska ha avlagt en kandidatexamen i ett närliggande område. Avskrifter och en intervju kan också vara nödvändigt. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.