Keystone logo

21 Master Program i Humaniorastudier Teologi Islamstudier 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Teologi
  • Islamstudier
Studiefält
  • Humaniorastudier (21)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Humaniorastudier Teologi Islamstudier

En master är en examen att eleverna fullfölja att öka sina kunskaper och färdigheter inom sitt område för studien. Vanligtvis måste en kandidatexamen tjänas först. Denna grad kan leda direkt till en karriär eller ytterligare fördjupning.

Vad är en Master i islamiska studier? I detta program, studenter tar en grundlig titt på en rad ämnen som hänför sig till muslimer och islam i historiska och nutida perspektiv. Varje program kommer att variera, men kurs ämnen kan inkludera jurist texter dyrkan; aktuella frågor i politisk rättsvetenskap; principer och praxis för ekonomisk och social rättvisa; samtida islamisk finansiering; Arabiska textläsning; och brott och filosofi straff i islamisk rättsvetenskap. Många program kommer att kräva en examensarbete eller forskningsprojekt.

Tjänar en magisterexamen är fördelaktigt, vilket ger studenter en konkurrensfördel när du söker efter ett jobb.Studera Islam ger också eleverna en större förståelse för de kulturer, religiösa perspektiv, och de människor med vilka de kommer att interagera och arbeta med.

De ekonomiska krav som med tjänar denna grad kommer att variera från en plats till en annan. Studenter som är intresserade av denna väg studie bör kontakta skolan direkt ta reda på vad undervisning och avgifter skulle vara.

Individer med en Master i islamiska studier har en mängd olika yrken, att de kan välja mellan. Vissa har direkt samröre med den islamiska samfundet, medan andra har en bakom kulisserna-miljö. Titlar kan innefatta statsförvaltningen snabb streamer, politiker assistent, regering social forskning officer, Public Affairs konsult, social forskare, och PR-konto chefer.Andra karriärmöjligheter där din examen kan vara användbara inkluderar personalansvarig, diplomattjänster operativ officer, marknaden forskare och tidningsjournalist.

Hitta rätt skola idag med hjälp av vår databas. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.