Keystone logo

286 Master Program i IT-säkerhet 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Teknologistudier
  • Informationsteknologi
  • IT-säkerhet
Studiefält
  • Teknologistudier (286)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i IT-säkerhet

En magisterexamen är en forskarutbildning som expanderar din kunskap inom ett visst område samtidigt som din ökningspotential ökar. Du kan lägga till avancerade problemlösande och deduktiva resonemangsfärdigheter till din lista över färdigheter med denna typ av examen.

Vad är en Master i Cyber ​​Security? Befälhavaren i Cyber ​​Security är en datorbaserad examen som innefattar att studera kommunikationsnät och -teknologi, samtidigt som man diskuterar juridiska och etiska problem i datasäkerhet. Du har möjlighet att lära dig om rättsmedicinska problem som hjälper till att hitta källan till ett datahack. De flesta magisterexamen inkluderar ett forsknings- eller avhandlingsprojekt som en del av programmet, vilket ger dig chansen att fokusera på ett visst intresseområde.

Att tjäna en magisterexamen erbjuder många fördelar. Du kan få möjlighet att arbeta som praktikant i ett privat företag, som bygger ditt CV och färdighetsuppsättning. Att möta andra i fältet och arbeta med professorer är en stor chans att näta.

Kostnaden för din examen varierar beroende på universitet. De flesta program tar två till tre år att slutföra, beroende på hur mycket tid du kan begå för klasser. Men när du avslutar din examen ökar din intjäningspotential.

Med din Master i Cyber ​​Security har du många möjligheter i din karriär. Cyberhots möter alla företag och regeringar i alla länder. Din examen gör dig mer konkurrenskraftig inom ditt område. En magisterexamen ökar chansen att du kan gå in i en ledningsposition. Stort och litet företag behöver din skicklighet för att skydda sina data. Med din examen är du också kvalificerad att undervisa på universitetsnivå. Du kan också välja att bedriva en högre examen, doktorand, och arbeta i forskning eller undervisning på akademisk nivå.

Behovet av tekniska specialister växer exponentiellt med framstegen inom datakommunikationstjänster. Öka dina möjligheter genom att öka din utbildning. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.