Keystone logo

2 Master Program i Italiensk litteratur 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Litteratur
 • Italiensk litteratur
Studiefält
 • Humaniorastudier (2)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular locations

  Master Program i Italiensk litteratur

  En mästare 's examen är en avancerad examen som normalt tjänas inom ett till tre år. Avslutad studier visar kompetens inom ett specialiserat fokusområde. Denna grad erbjuds av en rad olika högskolor och universitet.

  Vad är en Master i italiensk litteratur? I detta program kommer eleverna lära sig litteratur, historia och kultur i samband med Italien. De flesta studenter kommer in detta program med praktiska kunskaper i det italienska språket och kommer att fortsätta sin utbildning i att förstå, läsa och talar språket. Kurser kommer vara specialiserade beroende på universitetet och elevens karriärväg, men kan innefatta som vokabulär, historia, affärer eller kulturstudier ämnen.

  Studien, kommunikation och social kompetens som lärs samtidigt tjäna en Master i italiensk litteratur är mycket önskvärt av många arbetsgivare.En magisterexamen kan hjälpa en individ få tillträde till många mid-level och avancerade anställningar.

  Kostnaden för en Master i italiensk litteratur kommer att variera beroende på många faktorer. Några av de variabler som påverkar priset inkluderar typ av institution som erbjuder examen landet som skolan ligger i, hur länge eleven tar att slutföra programmet och huruvida eleven deltar i ersättningsprogram som erbjuds av sin institution.

  Fokus för studierna kommer att avgöra vilken typ av karriär en student kommer att förberedas för en Master i italiensk litteratur. Vissa fokusområden kan omfatta företag, utbildning, lingvistik eller PR. Jobb som bygger på kunskap om språk och kultur kommer att vara framträdande. Positioner som översättare, tolk, lärare eller internationell affärsman eller kvinna kunde alla vara tillgängliga med denna grad. Många av dessa positioner kommer att ha möjlighet för internationella resor.

  Ansökan om en magisterexamen kan göras online i några få enkla steg. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.