Keystone logo

4 Master Program i Italienska 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Språk
 • Italienska
Studiefält
 • Språk (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Popular study format

   Popular education type

   Master Program i Italienska

   En magisterexamen är en forskarstuderande kan eftersträva efter att de redan har fått sin grundutbildning. Kurser tenderar att vara mer utmanande, och de flesta behöver forskare att slutföra en uppsats eller annan form av forskning.

   Vad är en master på italienska? Denna grad ger studenterna ett mer ingående grepp om det italienska språket. Programdeltagare kan också förvänta sig att lära sig mer om italiensk kultur, konst och litteratur. Personer kan välja att specialisera sig på detta språk på tre huvudvägar: fortsätta vidareutbildning i utländska litteraturstudier, lära sig hur man spaltar språkbarriären för att utbilda andra i olika ämnen, utnyttja språket i global affärsverksamhet eller fortsätta att lära andra vad de har lärt sig om det italienska språket.

   Fördelarna med att få en magister på italienska inkluderar lättare kommunikation och en bättre förståelse för italiensk konst, kultur och historia. Dessa förstärkta färdigheter kan öppna upp många dörrar när det gäller karriärmöjligheter och generellt bidra till att elevernas liv blir mer givande.

   Att fastställa ett slutligt pris för att få en mästare i detta akademiska område är svårt eftersom priset ändras beroende på vilket land en student planerar att delta i. Det är alltid en bra idé att göra lite forskning om undervisning och avgifter innan du gör åtagandet.

   Eftersom hela poängen för en magister på italienska är att få en mer grundlig förståelse av språket kan de kompletterande kurser förvänta sig ett stort antal både lokala och utländska arbetstillfällen för att öppna upp för dem. Några av dessa kan omfatta personalresurs, lärare, tolk, översättare för filmtexter och voice-overs, reklamförvaltare och till och med redaktör eller författare för populära tidskrifter i världen och andra publikationer. Denna grad är verkligen en mångsidig, och karriärmöjligheterna för dem som har fått en verkar nästan oändliga.

   Studenter kan välja att ta kurser för denna examen lokalt eller runt om i världen, men de kan också hitta en lika grundlig utbildning på detta område online.Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret