Keystone logo

10 Master Program i Jämförande litteraturvetenskap 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Litteratur
 • Jämförande litteraturvetenskap
Studiefält
 • Humaniorastudier (10)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Jämförande litteraturvetenskap

  En magisterexamen är ofta nästa steg i en student 's akademiska karriär bör de väljer att gå vidare bortom en kandidatexamen i ett visst ämnesområde. Uppnå en magisterexamen i allmänhet visar en hög kompetens i ett ämne, inställning individen isär som en expert. En master är också oftast behövs för att kvalificera sig för forskarutbildningen inom detta område.

  Vad är en Master i litteraturvetenskap? Universitet och andra institutioner för högre utbildning som har grund majors i litteraturvetenskap brukar också erbjuda examen grader. En litteratur mästare läroplan oftast fokuserar på studier av litteratur i ett historiskt och internationellt perspektiv. Studier kan utforska stora verk i termer av deras språkliga och kulturella betydelse.

  En Master i litteraturvetenskap kan ge studenten en möjlighet att gå djupare in i en särskild aspekt av studien som intresserar honom eller henne.Dessutom tjänar en magisterexamen ofta som en brygga mellan en grundexamen och forskarutbildning.

  Erhålla en magisterexamen normalt tar mellan ett och tre år, beroende på kraven för institutionen och studenten 's arbetsbelastning. Kostnaden för en masterprogrammet kan variera kraftigt mellan institutioner, och många skolor kräver en avhandling för denna grad.

  Ett antal arbetstillfällen inom litteraturvetenskap är akademisk karaktär, så att eleverna söker en karriär inom undervisning eller forskning är ofta bättre positionerade med en magisterexamen. Professurer kräver vanligtvis en avancerad examen, så en master är oftast nödvändigt vid ett minimum. En specialisering inom en viss aspekt av jämförande litteratur kan hjälpa en elev fit forsknings- eller utbildningsprogram vid särskilda institutioner.

  Akademiska institutioner över hela världen kan erbjuda online-masters.Onlinekurser brukar erbjuda studenterna ett flexibelt alternativ för studier om de arbetar eller bor långt från sin skola val. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.