Keystone logo

11 Master Program i Japanska 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Språk
 • Japanska
Studiefält
 • Språk (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Japanska

  För dem som redan har fullgjort en kandidatexamen och vill delta i vidare studier i ett akademiskt område eller få högre yrkeskvalifikationer för att utföra en viss karriär, erbjuder en magisterexamen dessa möjligheter. Det är ingången till studier på forskarnivå.

  Vad är en mästare på japanska? Denna grad inbjuder studenter att genomföra avancerad studie på japanskt språk med tillgång till forskning och pedagogiska resurser. Kursen kan innebära att man läser och översätter japanska språket och klassisk japanska. Fokus ligger på att främja förståelse för språk och kultur, inklusive litteratur, filosofi och historia. Programmen kan också omfatta muntlig och skriftlig japansk kommunikation, metoder för språkundervisning, tvåspråkighet, fonetik och planering och policy för utbildare.

  Studenterna driver en magisterexamen i japanska främst för att förbättra sin förmåga att hantera det japanska språket och fördjupa sina studier i japansk kultur. De kan skärpa sina muntliga och skriftliga kommunikationsförmåga, lära sig effektiva undervisningsmetoder och stärka deras forskningsförmåga.

  Studiekostnaderna för en master i japanska varierar beroende på programmets längd, utbildningsinstitutionen och ursprungslandet. Grader inom detta område kan ta två till fyra år att tjäna.

  Kandidater från Master i japanska program kan bli experter på japanskt språk, kultur och samhälle. De är ofta högkvalificerade och utbildade för att undervisa japanska på olika nivåer. Akademisk karriär som föreläsare och forskare är det mest troliga alternativet, med doktorandstudier som nästa steg efter avslutad masterexamen. Andra arbetsalternativ kan innefatta rådgivare för internationella studier på utlandet utomlands eller japanska språkavdelningar och positioner i företag där flytande japanska krävs.

  Det finns online och personliga, campusprogram tillgängliga, med heltid och deltid alternativ tillgängliga över hela världen för att möta dina schemaläggningsbehov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.