Keystone logo

114 Master Program i Journalistik och masskommunikation Journalistik 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Journalistik och masskommunikation
  • Journalistik
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (114)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Journalistik och masskommunikation Journalistik

En djupare förståelse för ditt ämnesområde kan uppnås med en magisterexamen. Du kan få intensiva lärandeupplevelser som kan leda till framtida möjligheter till anställning.

Vad är en master i journalistik? Det är ett program som lär ut färdigheter i offentlig kommunikation för att täcka en rad historia ämnen från nuvarande händelser till popkultur. Journalistik kan tillämpas i alla typer av media från online till utskrift, och det behövs i den här internetrelaterade världen. Vissa kurser i detta program kan innehålla PR, branding, marknadsföring och skrivning. Du kan ta kurser som täcker mångkulturella frågor över hela världen. Det kan finnas flera hands-on-klasser som lär journalistik i verkliga miljöer.

Genom att ta detta journalistikprogram kan du lära dig att skriva professionellt och annonsera effektivt. Du kan också lära dig att kommunicera i både affärs och sociala aspekter av ditt liv, vilket ger fler möjligheter att dela en gemenskaps historier.

Om du är intresserad av detta program, kontakta din skola för information om priser och avgifter. Journalistik kan studeras internationellt. Skolor har ofta olika priser på kurser.

Det finns många karriärmöjligheter som journalist med magisterexamen. Om du är passionerad om pressfriheten, överväga att bli en utredande journalist, reporter eller tidningsredaktör. Var och en av dessa jobb är snabb och fokuserad på nuvarande tider. PR-experter och marknadsföring specialister är i hög efterfrågan om du är intresserad av reklam och affärer. Om dessa karriärer inte är för dig, överväga att bli en teknisk skrivande verkställande eller en frilansskribent. Sportskribenter, sociala medier specialister och fotojournalister är också trovärdiga alternativ.

Gör lite forskning för att hitta online klasser och kurser för en Master i journalistik. Det finns många skolor och universitet som har online grader. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.