Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Masterexamina i Juridik 2023/2024

Master Program i Juridik 2023/2024

Översikt

En examen i juridik öppnar dörren till en mängd karriärer. Du kan inte bara bli en advokat eller en domare, lag är tillämplig på många olika discipliner och kan tillämpas i andra ämnen som utbildning, näringsliv, försäkring och journalistik. Studien av lagen har format politik, ekonomi och samhälle på många olika sätt och är ofta ett hett ämne för kontroverser i stora rättsfall. Om du är intresserad i att forma samhället och upprätthålla lagen, kan detta vara rätt påbyggnadsexamen för dig.

På denna sida hittar du olika LLM, Masters grader och forskarutbildning i många sub-disciplinerna lag, inklusive Business, Skatte-och finansieringsåtgärder. Ta en titt på våra program i LLM i affärsjuridik, LLM i finans, LLM i straffrätt, LLM i europeisk rätt, LLM i internationell rätt, LLM i International Technology Law och många fler för att hitta den du gillar bäst.

Klicka på "Läs mer" och få mer information om programmen som du väljer. Tveka inte att lämna in en begäran om fri information om programmet - det kommer att skickas till den person som ansvarar för programmet och registrering, och du kommer att få ännu mer detaljerad information direkt från skolan. Börja leta efter din framtida examen i juridik direkt!

Läs mer

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
Studiefält
    Arkitekturstudier Biovetenskap Designstudier Energistudier Företagsekonomi Generella studier Hotell och turism Humaniorastudier Hållbarhetsstudier Ingenjörsstudier
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat