Keystone logo

4 Master Program i Juridik och finans 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i juridik
 • Handelsrättsliga studier
 • Juridik och finans
Studiefält
 • Studier i juridik (4)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Juridik och finans

  Studenter som söker en magisterexamen i juridik och ekonomi kan vara aktuell eller blivande jurister som vill utöka sina kunskaper om sambandet mellan rättsliga och ekonomiska metoder eftersom det gäller kommersiella, corporate och internationell finansiering.

  &nbsp

  Vad är en Master i juridik och finans? Det är en avancerad examen som syftar till att bredda en elevs förståelse av modern redovisning, internationella affärstransaktioner, tillväxtmarknader och andra finansiella maneuverings genom en juridisk lins. Studenterna genomföra en studiekurs som kan omfatta bolagsrätt, bankstrukturer och regler, konkurs och fordringsägarnas rättigheter, statlig reglering av försäkringar, hedgefonder, kommersiell utlåning och en introduktion till projektfinansiering. Dagens program omfattar även konsekvenserna av finanskrisen över hela världen.

  &nbsp

  Det finns otaliga fördelar med att uppnå en examen i juridik och ekonomi.Förmågan att förstå finansiella transaktioner i förhållande till regler och lagen är ovärderlig för regeringar och företag lika. En examen lägger grunden för möjligheter i värdepapper, konsulttjänster, reglering och nyckel deltagande i globala icke-statliga organisationer.

  &nbsp

  Kostnaden för en magisterexamen kan variera från program till program. Den mest exakta uppgifter om undervisning och avgifter kan förvärvas från antagningsenheten på skolan som du väljer.

  &nbsp

  Karriärer som kräver en djup förståelse av de rättsliga konsekvenserna av den ekonomiska aktiviteten kör allt från försäljning till politiken. Idag kan det finnas en större fokus än någonsin på att övervaka och analysera den ekonomiska aktiviteten ur ett juridiskt perspektiv. Möjligheter för examensinnehavarna även positioner i private equity, råvaror försäljning, fastighetsfinansiering, bank, projektfinansiering eller jurister till ett finansiellt företag.En karriärväg i regering kan leda till en reglerande eller övervakande position i den amerikanska Federal Reserve Bank eller Internal Revenue Service, eller internationellt på Världsbanken.

  &nbsp

  Investera i din framtid med en magisterexamen i juridik och ekonomi. Det finns program tillgängliga över hela världen, både på campus och på nätet för större flexibilitet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.