Keystone logo

12 Master Program i Juristutbildning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Yrkesstudier
 • Juristutbildning
Studiefält
 • Yrkesstudier (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Juristutbildning

   Skaffa en professionell magisterexamen kan visa sig vara till nytta för olika typer av individer. För de färska av grundskol det kan bli nästa språngbräda i sin utbildning innan arbetsmarknaden. Även för dem som redan är på arbetsmarknaden kan det fungera som en katapult för att få dem till nästa steg i karriären.

   En professionell Master i Juridik är en examen som sporrar på utvecklingen av de med en lag bakgrund. Detta program bygger på den enskildes nuvarande kunskap om lagen och expanderar sin förståelse av nyckelrättsliga begrepp och tillämpningar. Beroende på den enskildes fokusområde det är avsett att ge dem ett större djup kunskap och ge dem möjlighet att utmärka sig inom den valda koncentrationen. Efter avslutad denna grad eleverna är beredda att driva en mängd olika yrken inom lagen fältet.

   Även graden fokuserar det fortfarande förbereder eleverna för att göra karriär inom olika områden och ämnen. Föreskrifterna i lagen har använts för att bilda många av de regler och förordningar av olika branscher, och som sådan juridikstudier kan tillämpas på olika områden och befattningar.

   Det finns ingen som satt kostnad för en professionell Master i Juridik. Placeringen av den institution, den genomsnittliga kostnaden för deltagande och om du studerar på nätet eller på campus bidrar till kostnaden för programmet.

   Det finns nästan ingen gräns för de möjliga karriäralternativ med denna grad. Många personer som utövar den finns redan inom lagen fältet, så många vistelse inom den och praxis som någon form av advokat. Individer har också möjlighet att fungera som konsulter eller rådgivare för olika verksamheter, eventuellt med fokus på vissa affärsmässiga aspekterna, såsom avtal eller förhandlingar.

   Det finns ett antal skolalternativ för att uppnå en professionell Master i Juridik.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.