Keystone logo

26 Master Program i Kärnenergiteknik 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Energistudier
 • Energiteknik
 • Kärnenergiteknik
Studiefält
 • Energistudier (26)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Kärnenergiteknik

  Studenter som bedriver en magisterexamen vill öka sina kunskaper och färdigheter i ett visst område i studien. De flesta program kräver en kandidatexamen i ett närliggande disciplin. En Master i kärnenergiteknik kan ge en konkurrensfördel för karriärer inom området.

  Vad är en Master i kärnkraftsanläggningar? Programstudier består av kunskaper och färdigheter relaterade till kärnteknik och politik. Kurser kan omfatta reaktorfysik, kärnbränslen och material, bränslecykel, avfallshantering och säkerhetsfrågor. Diskussioner om ekonomiska, sociala och politiska sammanhang för kärnkraft förbereda de studerande för en globaliserad industri. Studenter förvärva kunskaper i teknik och drift av kärnkraftssystem, övervakning och tillverkningsprocesser, regler och föreskrifter, tekniska kriterier och säkerhetsdesign. Undervisning i sammanflätningen av dessa områden ger möjlighet att erbjuda ledarskap i multidisciplinära projekt.

  På ett personligt plan, fördelarna med graden omfattar utvecklingen av karriärmöjligheter utöver förmågan att delta i utveckling och förbättring av systemen. Både arbetare och allmänheten kan dra nytta bättre metoder säkerhets- och förbättrad konstruktion.

  Program finns tillgängliga över hela världen och kostnad varierar beroende på plats och läroplan. Eleverna ska undersöka sina möjligheter att avgöra vilket alternativ som bäst uppfyller sina mål.

  Kärnenergi används i många länder runt om i världen, som ger ett alternativ till fossila bränslen för att möta den växande efterfrågan på kraftproduktion. Proffs behövs i länder där utvecklingsplaner genomförs samt på platser där kärnkraft är för närvarande utnyttjas. Akademiker är anställda av allmännyttiga företag, laboratorier, konsultföretag, växt designa firmor, och statliga och privata organ.Jobb inkluderar konstruktion och utveckling, forskning, akademisk undervisning, projekt eller service management och anläggningsdriften. Förutom inom kraftgenerering, är kärnkraftsexperter behövs inom områdena medicin, jordbruk, tillverkning och säkerhet.

  För att främja din karriär i denna utmanande globala industrin, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.