Keystone logo

17 Master Program i Karriärcoaching 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Självförbättring
 • Karriärcoaching
Studiefält
 • Självförbättring (17)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Karriärcoaching

   En magisterexamen är en forskarutbildning som erkänner eleverna för specialiserad utveckling inom sina områden. Studenterna kan expandera sin kunskap och färdigheter för att bli bättre förberedda för att hitta och utmärkta i givande karriärer. Att uppnå en examen kan i allmänhet uppnås inom två år.

   Vad är en Master i Karriär Coaching? Dessa program är utformade för att bygga på elevernas teoretiska förståelse av karriärrådgivning och rådgivning och odla effektiva sätt att utnyttja resurser som ska tillämpas på professionella arbetsplatsinställningar. Kursens ämnen kan omfatta hälsosam kommunikation bland kamrater, kommunikation i skriftliga format, metoder för forskning, psykologi, organisationsforskning och utveckling, teorier om inlärning, yrkesetik och coachning i affärsinställningar. Vissa program kan ha förutsättningar före införandet.

   Att få en karriär coachning grad kan presentera studenter med många fördelar. Förmågan att bryta ner akademiska begrepp för praktisk användning, att veta hur och när man ska använda tillgängliga resurser och demonstrera artikulera och effektiv kommunikation är värdefulla färdigheter som eleverna kan använda för att säkra och utveckla framgångsrika karriärer.

   Programkostnaderna kan variera per institution och kursens längd. Projektiva studenter är uppmanade att nå ut till skolor som erbjuder sitt eget program för mer detaljerad information om kostnader och krav.

   Kandidater från ett magisterprogram kan förvänta sig att hitta ett brett utbud av potentiella karriärmöjligheter. Några möjliga jobbtitel inkluderar karriär coacher, rådgivare, rekryterare, projektledare, karriärkoordinatörer, övergångsbussar, skolrådgivare, karriärutvecklare, lärare och terapeuter. Många karriärtränare finner positioner inom relaterade områden som skolor och universitet, veteranorganisationer, karriärhjälpstjänster, arbetsförmedlingsbyråer, ungdomsorganisationer och olika typer av företag.

   Online, deltid och internationella kursalternativ är tillgängliga för studenter från alla slags bakgrund. För att börja utföra en examen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.