Keystone logo

13 Master Program i Språk Kinesiska 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Språk
 • Kinesiska
Studiefält
 • Språk (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Språk Kinesiska

  Utöver en kandidatexamen, är en magisterexamen utgångspunkten för doktorsexamen och erbjuder djupare inriktning mot ett akademiskt ämne eller ett professionellt område. Människor kan bedriva magisterexamen med avsikt att så småningom studera för doktorsexamen eller utöka karriärmöjligheter, eller rent av intresse.

  Vad är en mästare på kinesiska? Graden erbjuder kulturell och intellektuell medvetenhet i både Kina och dess språk. Studenter kan ha ämnesval som de kan fokusera på, till exempel litteratur, historia, språkvetenskap, kultur eller pedagogik. Tolkning och översättning är andra möjliga områden, särskilt om studentens kompetens på sitt modersmål är stark. De med mer professionella intressen kan också genomföra kurser i affärer, ekonomi, ekonomi, teknik, lag och media.

  En master i kinesiska programmet bidrar till att stärka analytiska förmågor och kommunikationsförmåga. Kandidater från denna typ av program kan också vara mycket kvalificerade att undervisa och ge utbildning.

  Kostnader för master i kinesiska examensprogram varierar beroende på programmets längd, utbildningsinstitutionen som erbjuder den och var den ligger. Magisterexamen går i allmänhet från ett till tre år.

  Karriärmöjligheter kommer sannolikt att vara rikliga för mästare i kinesiska akademiker, eftersom Kina fortsätter att växa som världsstyrka. De kan komma in i olika positioner i akademin, regeringen, konsultföretag, företag, ideella organisationer eller utbildning. De med litteratur och språkundervisning kan bli kinesiska språklärare eller språkspecialister. Översättare och tolkarpositioner kan också hittas i privata företag, offentliga sektorer och olika internationella organ. Andra kan vilja fortsätta akademiska karriärer genom att fortsätta sina studier genom ett doktorsexamen.

  Kandidatexamen i kinesiska utbildningar är tillgänglig över hela världen, antingen på universitets campus eller online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.