Keystone logo

13 Master Program i Kinesiska studier 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Språkstudier
 • Kinesiska studier
Studiefält
 • Humaniorastudier (13)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Kinesiska studier

  En magisterexamen kommer med många fördelar, varav en av de största är en avancerad kunskap i ett valt studieområde. En doktorsexamen har potential att expandera karriärmöjligheter och påskynda utvecklingen.

  Vad är en master i kinesiska studier? Detta program fokuserar på att utbilda individer om den kinesiska kulturen av det förflutna och nutiden. Tack vare ett stort antal språk, dialekter, historia och politik är den kinesiska kulturen en rik och varierad. Av denna anledning kan kurser fokusera på en rad disciplinära perspektiv som syftar till att utveckla lärjungarnas kunskap och förståelse av Kina som det en gång var och landet som det är idag. Dessutom kan instruktörer sträva efter att sätta kinesiska filosofier och övertygelser i ett globalt sammanhang för en mer grundlig och relevant förståelse.

  Personer som fullföljer en examen på detta område tenderar att gå bort med många positiva drag, till exempel en djupare förståelse för kulturer och människor som inte är egna. De kan också visa flerspråkiga förmågor samt stark resonemang och analys. Var och en av dessa egenskaper kan visa sig vara fördelaktig på en mängd olika områden och i sitt personliga liv.

  Kostnaden för en examen i kinesiska studier varierar från skol till skol och är beroende av många faktorer. Där en skola finns, om kurser är online eller i klassrummet och programmets varaktighet kan alla påverka den totala kostnaden.

  Personer som får en examen i studier av kinesisk kultur kan ha ett överraskande antal karriärmöjligheter. Många positioner kräver den kompetens som studenter på fältet tenderar att ha, och en kandidat kan hitta lukrativa möjligheter i myndigheter, akademiska institutioner och företag över hela världen. Några jobbtitlar som utexaminerade av programmet kan inneha inkluderar översättare, utländsk diplomat, tolk, utländsk korrespondent, internationell marknadsföring specialist, finansiell rådgivare eller utländsk konsult / analytiker.

  Många olika universitet erbjuder en examen i kinesiska studier, men där studenter väljer att gå beror på deras plats och schema. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.