Keystone logo

20 Master Program i Kognitiv vetenskap 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Pedagogik
 • Kognitiv vetenskap
Studiefält
 • Pedagogik (20)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Kognitiv vetenskap

   En magisterexamen tillåter studenter att få omfattande kunskaper inom ett specifikt område och erbjuder möjligheten att genomföra mer djupgående forskning. En masterexamen krävs för dem som är intresserade av att få doktorsexamen.

   Vad är en Master i kognitiv vetenskap? Kognitiv vetenskap är ett brett ämne som utforskar olika aspekter av hjärnan, inklusive tänkande, inlärning och informationsbehandling. Personer som bedriver en magisterexamen inom detta område kan studera och komplettera forskning om olika ämnen, till exempel psykologi, datormodellering, hjärnbilder och språkförvärv. Eftersom ett varierat spektrum av fokusområden är tillgängligt bör prospektiva programdeltagare undersöka vilka skolor som erbjuder det specifika område de vill specialisera sig på.

   En examen i kognitiv vetenskap kan hjälpa kandidater att utveckla starka färdigheter som kan gynna dem hela livet. Individer kommer sannolikt att utveckla starka forsknings- och analytiska färdigheter samt problemlösande förmågor. En större förståelse för mänskligt beteende kan också förbättra ledarskapet.

   Kostnaden för att bedriva en Master i kognitiv vetenskap kommer i stor utsträckning att bero på det specifika programmet och skolan som studenten väljer, samt studiens varaktighet. Det tar normalt ett till två år att slutföra denna examen.

   Att skaffa en master i kognitiv vetenskap kan göra det möjligt för mottagare att bedriva många karriärvägar, beroende på det specifika kompetensområdet. Individer kan hitta anställning i en rad olika branscher, inklusive myndigheter, ideell sektor och utbildning. Personer med denna examen kan vara anställda i ledning, forskning och postnära läroanstalter. Exempel på specifika potentiella jobbtitlar är forskningsanalytiker, teknisk författare, webbutvecklare och marknadsassistent.

   Både online- och campusprogram finns i hela världen. När du bestämmer dig för det specifika fokus du vill fortsätta, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.