Keystone logo

25 Master Program i Kommersiell förvaltning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i management
 • Kommersiell förvaltning
Studiefält
 • Studier i management (25)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Kommersiell förvaltning

   En magisterexamen är det första steget en individ kan ta för att få en utbildning på forskarnivå. Graden kan användas för att starta i en högre position i ett visst fält eller klättra företagsstegen snabbare från en befintlig position.

   Vad är en master i kommersiell förvaltning? Detta är en examen som förbereder eleverna att delta i modern företagsverksamhet och är särskilt användbart för entreprenörer och de som kanske är intresserade av att starta ett eget företag. I magisterprogrammet förväntas forskare ofta att förstå ett antal olika ämnen, till exempel konsumentbeteende, digital mediaoperation och hantering av varumärkesbilder. Dessa färdigheter är säkra på att förbereda programdeltagare till marknadsföretag och tjänster, utföra kompetent marknadsundersökning och hantera juridiska marknadsföringsfrågor som kan uppstå på jobbet.

   Kommersiella ledningskurser hjälper deltagarna att bygga ett brett spektrum av yrkeskunskaper, inklusive organisation, kritisk analys och problemlösning, vilka alla är avgörande för ett jobb inom kommersiell förvaltning. Förutom att erbjuda en karriärförstärkning, hjälper dessa förmågor också eleverna att hantera vardagliga problem.

   Eftersom kostnaden för en mästare i detta område tenderar att variera beroende på institutionen och värdlandet är det absolut nödvändigt för potentiella studenter att undersöka både kostnad och kurslängd innan de åtar sig en viss skola.

   När en forskare har examen från programmet och har sin nya mastergrad i handen är det dags att välja en karriär. Lyckligtvis kan utexaminerade kunna hitta ett brett utbud av jobb tillgängliga när de börjar sin sökning. Några av de vanligaste ställningarna som de kan förvänta sig att hitta är företagsrådgivare, marknadschef, försäljningschef, internationell expert, distributionschef och logistikanalytiker. Många av dessa positioner är praktiska, medan andra involverar mer bakom kulisserna.

   Oavsett om du föredrar att delta i klasser lokalt, internationellt eller online, finns det ett magisterprogram där ute för att passa ditt upptagna schema. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.