Keystone logo

126 Master Program i Kompositionstudier 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Humaniorastudier
 • Kompositionstudier
Studiefält
 • Humaniorastudier (126)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Kompositionstudier

  Efter att ha erhållit en kandidatexamen kan man fortsätta en magisterexamen för vidare studier och undersökningar i ett studieområde eller yrkesintresse. Det är den första nivån av akademiska vetenskapliga företag innan de når doktorsnivå och fungerar som antingen ett steg mot en akademisk karriär eller ger utbildning för en karriär.

  Vad är en master i kompositionstudier? Denna examen fokuserar på att lära sig kreativskrivningshantverket och ge praktik samt instruktioner om tekniker i olika skrivstilar och former. Vissa kurser kan omfatta fiktionskrivning, screenwriting, hur man lär sig kreativt skrivande i skolor, konstadministration, poesi, skrivverkstad och litteratur. Det kan vara mycket fokus på att skapa ditt skriftliga arbete, oavsett om det är en bok av fiktion eller poesi, som fungerar som ditt slutprojekt eller motsvarande av en magisteruppsats.

  De främsta fördelarna för eleverna som fullgör ett masterprogram i kompositionstudier är att förbättra skrivandet och att fullfölja ett stort skriftligt arbete som kan publiceras. Förutom att skärpa skrivförmågan utvecklas kritiskt tänkande och samverkansförmåga vidare, så att forskare hanterar problem och arbetar med andra på olika projekt.

  Programkostnaderna varierar och beror vanligtvis på programmets längd, dess plats och det land där den är baserad. De flesta examensalternativen sträcker sig mellan en till tre år men tillåter antingen helt eller deltid närvaro.

  Hållare av magisterexamen i kompositioner studerar i allmänhet karriärer som kreativa författare, men kan också fungera som funktionskritiker, journalister, manusförfattare för radio eller tv, reseskribenter, fackförfattare eller i andra yrken där skrivning är det primära arbetskravet. De kan också bli kreativa skrivarlärare på gymnasieskolan och på universitetsnivå eller bedriva vidareutbildning på doktorandnivå.

  Master i komposition Studier program kan hittas i många universitet spridda över hela världen. Det finns både campusbaserade och online-utbildningsprogram, så att du kan undersöka och välja den som bäst passar dina behov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.