Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 31 Masterexamina i Konservering 2023/2024

31 Master Program i Konservering 2023/2024

Översikt

En magisterexamen är en examen som visar att en student har fått avancerad utbildning inom sitt valda område. Tagen efter att ha fått en grundutbildning, kan det här programmet ta ett till fyra år att slutföra.

Vad är en mästare i bevarande? Detta examen fortsätter där kandidatexamen utgår, med inriktning på avancerad forskning och mer invecklade ämnen. Du lär dig att utföra forskning på och bevara viktiga kulturobjekt skapade av sten och trä, tillsammans med dekorativa ytor. Ytterligare material som används för att skapa dessa tredimensionella delar inkluderar keramik och gips, som du också lär dig att bevara.

Med så mycket information tillgänglig på Internet idag är det viktigt att lära sig hur man forskar och var annars ska leta efter information om de objekt du ska arbeta med. Avancerade forskningsfärdigheter eftersträvas inom många områden.Du kan också lära dig hur du planerar och genomför långsiktiga projekt i detta program och får värdefulla projektledningskunskaper.

Skolor runt om i världen erbjuder en mästare i bevarande, och kostnaderna varierar vid varje institution. Du bör kontakta skolan direkt för mer information om kostnader.

Att lära känna metoderna för att skapa konst i alla dess former ger dig en djupare uppskattning av kulturella metoder som kan leda till olika karriärer. Du kanske gillar att arbeta som curator för ett museum eller företag. När du blir mer av en expert på ditt område, kan du välja att arbeta som fastighetsmäklare, antikaffär eller hantera ett konstgalleri. I publiceringsfältet kan du tycka om att skriva eller redigera artiklar och / eller böcker.

Du kan genomföra en Master of Conservation program genom en mängd olika online skolor och njuta av att studera hemifrån.Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Konststudier
  • Konst
  • Konservering
Studiefält
  • Konststudier (31)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat