Keystone logo

413 Master Program i Konst 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Konststudier
 • Konst
Studiefält
 • Konststudier (413)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Konst

  En magisterexamen är en avancerad akademisk examen beviljad personer som effektivt genomför en rigorös studieperiod i en viss industri eller ett område. De flesta mastersexamen tar cirka två hela år för att slutföra och bygga vidare på den kunskap som erhållits i en relaterad kandidatexamen.

  Vad är en master i konststudier? Denna omfattande studie är avsedd för dem som vill utvidga sin kunskap om konsthistoria, kulturkritik, humaniora, medieteknik och ett sortiment av relaterade ämnen. Deltagare i masterprogram i konststudier kommer att öva konstproduktion i ett sortiment av former och medium, och kommer att delta i en rad praktiska aktiviteter relaterade till museumspraxis och konstens plats i det moderna och historiska samhället. Ytterligare studieområden i ett masterprogram i konststudier omfattar i allmänhet gemensamma museumspraxis, kuratoriska studier och en genomgång av kritiska och kreativa skrivtips och tekniker.

  Framgångsrika kandidatexamen av Master i Arts Studies-programmen är utrustade för att ta ett flertal roller över ett brett sortiment av konstrelaterade områden, och är ofta anställda och kan leda mer pengar än sina kamrater utan avancerade konststudier.

  Kostnaden för att erhålla en MA i Arts Studies varierar baserat på ett antal faktorer, bland annat programmets längd, den geografiska regionen genom vilken den tas och den övergripande prestige i programmet och skolan som erbjuder den.

  Studenter som framgångsrikt fullbordar ett masterprogram inom konststudier hittar ofta jobb som konsthandlare, museumskonsulatorer och kuratorspecialister, fotografer, grafiska designers, konstlärare eller i en rad olika digitala och multimediapositioner.

  Om en master i konstforskning låter rakt upp i gränden, får du tillgång till Masterstudys omfattande programkatalog och använd ledningsformuläret för att hitta den som bäst passar dina behov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.