Keystone logo

11 Master Program i Konst och design 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Yrkesstudier
 • Konst och design
Studiefält
 • Yrkesstudier (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Konst och design

  En Master of Professional Studies (MPS) är en post-studentexamen examen utformad för att kombinera praktiska kunskaper, erfarenheter och analys på ett tvärvetenskapligt område i syfte att fokusera mer specifikt inom detta område.

  Vilka Professionella Studier i konst och design? En Master of Professional Studies med denna koncentration kan slipa på tillämpade områden såsom belysning eller inredning, eller kan se exklusivt på datorn och webbspel utveckling. Kurser kan omfatta klasser i design och koncept, psykologi, datavetenskap, tillämpning och hållbarhet, strategisk ledning, ekonomi, projektledning, och branding och marknadsföring. Denna typ av examen är att förbereda de studerande för aktiva ledande roller i konkreta projekt, från visualisering till färdigställande.

  En av de stora fördelarna för en professionell studier program är den mängd kontakt en elev upplever med ledande inom sina ämnesområden. Till exempel i masterprogrammet Spel utvecklingsbistånd, kan eleverna arbeta tillsammans med professionella utvecklare under projekten, och har chansen att visa sina egna mönster till branschledare. Studenter kan vårda relationer som rör sig ut ur klassrummet och in i deras karriärer.

  Kostnaden för en examen kan variera från universitet till universitet. Kontakta skolan som du väljer att ta reda på detaljer om undervisning och registreringsscheman.

  En Master of Professional Studies i konst och design kan erbjuda många karriärmöjligheter till examen. Specifika studier kan leda till en position inom inredning för sjukvården.Det finns ett behov för yrkesverksamma inom både den privata industrin och samhällen för hållbar planering och utveckling. Ljusdesign har tillämpningar inom alla områden av arkitektur, från huvudkontor till teatern. Spelbranschen söker innovatörer som har utbildning och erfarenhet för att ta med sig sina skapelser på marknaden. Design och utveckling färdigheter är mycket användbara i elektroteknik, bland andra områden.

  Upptäck vår omfattande databas för program som visar dig hur du ska ta nästa steg i din karriär inom konst och design. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.