Keystone logo

83 Master Program i Konstförvaltning 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Konststudier
  • Konst
  • Konstförvaltning
Studiefält
  • Konststudier (83)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Konstförvaltning

En magisterexamen är en avancerad examen som vanligtvis tar en till tre år att slutföra. Under det här programmet får studenterna specialkunskaper som gör att de kan kvalificera sig för arbetsplatsen. Det finns en mängd olika ämnesområden som studenterna kan fokusera på medan de erhåller denna examen.

&nbsp

Vad är en Master i Arts Management? Detta är ett program som vanligtvis delas upp i två olika moduler. En aspekt av programmet fokuserar vanligtvis på ekonomi och kultur. Den andra delen av programmet tränar eleverna om evenemangsplanering och förvaltning. Många program lärs i konstnärliga städer runt om i världen, vilket gör att eleverna kan uppleva kulturen. Denna kulturella nedsänkning hjälper också eleverna att få erfarenhet på områden där de kan arbeta i framtiden. De flesta kurser tränar eleverna för att bli Arts Managers.

&nbsp

Det finns många fördelar med att ta emot denna avancerade examen. När du har en Master i Arts Management, kommer du att ha specialkunskaper som kan förbättra din professionella bakgrund. Din träning hjälper dig att lära dig hur man hanterar och producerar konstnärliga evenemang. Detta kan vara spännande för många som är kreativa, och det kan leda till framtida karriärmöjligheter.

&nbsp

Kostnaden för att få en magisterexamen varierar beroende på vilken skola du väljer att delta i. De flesta anser att undervisningen är värt investeringen. Men om du är orolig för kostnaden, är det en bra idé att kolla med administrativ kontoret på kollegiet du är intresserad av att delta.

&nbsp

Studenter som examinerar med denna grad fortsätter vanligtvis att bli Arts Managers. Många planerar också kulturella evenemang med hjälp av de färdigheter de har utvecklat från sina kurser. I vissa städer över hela världen är människor med konstnärlig bakgrund värda och anses vara professionella.

&nbsp

Om du vill fortsätta med en Master i Arts Management, kan du hitta det program som passar dig online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.