Keystone logo

16 Master Program i Konsthantverk 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Konststudier
  • Konsthantverk
Studiefält
  • Konststudier (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Konsthantverk

&nbsp

Konst är överallt tittar. Från mode till webbplatsen du besöker, principerna för tillämpad konst göra dessa möjliga och tilltalande. Studera konsthantverk bidrar till att göra konsten en del av ditt yrkesliv.

Vad är Applied Arts?

Konsthantverk hänvisa till någon form av konst som tillämpas för att utforma eller dekoration. Detta kan omfatta industriellt, grafik, mode och inredning. Det kan också innehålla konsthantverk. Arkitektur och fotografi ibland ingår i de implicita konsten. Detta skiljer sig från de sköna konsterna, som syftar till att ge estetiskt tilltalande, intellektuellt stimulerande konstformer.

Vilka är fördelarna med att ta en Master i tillämpad konst?

Konsthantverk är avgörande för att göra tilltalande design på alla områden i livet. Utan dem skulle världen vara otroligt tråkigt. En Master i tillämpad konst ger dig en djupare förståelse av användningen av konst i dessa praktiska områden.

Hur mycket kostar det att ta en Master i tillämpad konst?

Kostnaden för en Master in Applied Arts kommer att variera beroende på vilken skola du väljer. Många faktorer, inklusive längden på programmet, på platsen för skolan och rykte på skolan, kommer att påverka kostnaden.

Vilken typ av karriär förbättring kan du förvänta dig med en Master i tillämpad konst?

En Master i tillämpad konst hjälper dig att föra en heltid karriär i ett av konsthantverk. Den djupare förståelse och bryning av dina kunskaper kommer att ge den utbildning du behöver för att visas konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden.

Varför ta en online Applied Arts Course?

Konsthantverk kan studeras på nätet, vilket ger dig flexibilitet när du bedriva vidareutbildning inom konstfältet som du väljer. Detta kan vara ett prisvärt sätt att få en examen i tillämpad konst.

Om att ta en Master i tillämpad konst?

Välj en skola som erbjuder en robust konstprogram för din Master in Applied Arts examen. Ju bättre skolan 's konst rykte, desto bättre din träning vara.

Hur man ansöker till en Master i tillämpad konst?

Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.