Keystone logo

0 Master Program i Studier i juridik Förvaltningsrätt Konstitutionell rätt 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Studier i juridik
  • Förvaltningsrätt
Studiefält
  • Studier i juridik (0)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Inga program uppfyller dina sökkriterier. Förfina dina filter.

Clear filters

Popular education type

Master Program i Studier i juridik Förvaltningsrätt Konstitutionell rätt

En magisterexamen är en forskarutbildning studenter kan välja att arbeta efter efter att ha fått sina kandidatexamen. Denna grad kan hjälpa individerna att klättra upp stegen i sina karriärer eller bedriva mer avancerade karriärer totalt genom att förfina de färdigheter som krävs för det aktuella karriärområdet.

Vad är en mästare i konstitutionell lag? Den här graden innebär en fördjupad studie av konstitutionell lag som den hänför sig till Förenta staternas konstitution. Under kursen krävs deltagare i detta examensarbete för att behärska ett stort antal ämnen, såsom mänskliga rättigheter, det amerikanska rättssystemet som helhet, administrativ rätt, medielagstiftning, federal rättstvister och juridisk resonemang och skrivning. Vart och ett av dessa ämnen tjänar till att stärka forskarnas kompetens inom tvister och förbereda dem för framtida karriär inom rättsområdet.

Under sina studier kan eleverna bygga ett brett antal färdigheter, såsom deduktivt resonemang, skrivande och forskningskapacitet, som alla kommer att hjälpa dem senare i sina karriärer. Dessa färdigheter kan också hjälpa programdeltagare i sin vardag genom att låta dem bättre interagera och kommunicera med andra om ett större antal ämnen.

Undervisningskostnaderna för detta program varierar mellan olika länder och institutioner. Därför är det absolut nödvändigt för berörda parter att undersöka kostnaden för kurser innan de åtar sig någon skola på deras lista, liksom hur lång tid det tar att slutföra programmet.

Genom att slutföra detta magisterexamen kan studenter som får denna nivå av kunskaper i konstitutionell lag mycket väl ha ett stort antal karriärmöjligheter öppna för dem. Några av de karriärval som studenterna kan förvänta sig att hitta efter examen inkluderar juridisk journalist, juridisk rådgivare, en lärare eller professor i historia eller lag, och compliance specialist. Dessa karriärmöjligheter täcker ett brett spektrum av branscher, vilket gör det lättare för akademiker att få en position som de verkligen njuter av.

Studenter som har begränsade scheman kan välja att delta i de kurser som krävs för detta masterprogram online, men det finns säkert alternativ för lokal eller internationell inlärning också. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.