Keystone logo

31 Master Program i Konstutbildning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Pedagogik
 • Undervisning
 • Konstutbildning
Studiefält
 • Pedagogik (31)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Konstutbildning

  Magisterexamen erbjuder avancerade möjligheter till studenter som vill fortsätta sin utbildning. De typiskt små klassstorlekarna i forskarutbildning tillåter studenterna att få de färdigheter som behövs för att utveckla sin karriär med ett till två års intensiv studie.

  Vad är en mästare i konstutbildning? Kandidatprogram i konstutbildning kan förbereda studenter för att ta del av utbildningsupplevelser runt om i världen. Studenterna kan specialisera sig inom medie- eller epokspecifik utbildning eller kan välja att balansera sina läroplaner med en mängd olika tekniker, historier och instruktionsmetoder. Andra områden av specialisering kan innefatta förespråkande, historia, samhällskunskap, museumsutbildning och konstkultur. Studenter får vanligtvis en stark läroplan för teori och praktisk erfarenhet både inom och utanför studion, som hänger sig som framstående lärare genom noggrann kurs och forskning.

  Studenter som fullgör en mastergrad i konstutbildning kan få möjlighet att lära sig över flera åldersgrupper, genomföra uttömmande konstanalys och kritik och navigera historiens annaler med professionalism och känslighet. Dessa egenskaper kan både fördjupa en studerandes yrke och möjliggöra för honom eller henne att utvecklas vidare som konstnär.

  Kostnader förknippade med en avancerad nivå bör utnyttjas mot levnadsutgifter och tidskrav. Eftersom varje program har olika krav och ett unikt avgiftsschema, bör intresserade studenter kontakta sina universitet för val för noggranna kostnadsbedömningar.

  Det finns ingen typisk arbetsmiljö för en individ med denna kvalifikation eftersom den ger vägen till så många olika yrken. Eleverna brukar fortsätta jobba inom offentliga skolor, universitet, museer, konstcenter och konstgallerier, men det finns många andra branscher som även kallar på denna färdighetssats. Galleridirektör, konstpedagog, museumspesialist, konstlärare, konstkonsulent och pedagogisk konsult är bara en handfull av de jobbtitlar som examinerar inom detta område.

  Familjen och arbetslivet behöver inte stå i vägen för avancerad utbildning. Du kan bedriva en mästare i konstutbildning med traditionella eller online-lektioner. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.