Keystone logo

27 Master Program i Konsulttjänster 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Företagsekonomi
 • Konsulttjänster
Studiefält
 • Företagsekonomi (27)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Konsulttjänster

   Avancerade grader i ett brett spektrum studier har ökat mer och mer specialiserade under det senaste decenniet. Mästare 's grader tillåter studenter att få fördjupad utbildning i de metoder och program som ger många möjligheter för någon professionell.

   Vad är en Master i Consultancy? En Master i Consultancy är en graduate-nivå examen som innebär att du har slutfört betydande studie inom företagsekonomi, och att du är professionellt beredd att samarbeta med kunder som konsult i en mängd olika sätt. Den är utformad som en förlängning av specialisering som ofta börjar med en entreprenörs studier grundexamen, även om programmen är också tillgängliga för studenter med mer generella affärs bakgrunder också.

   Fördelarna med att driva en magisterexamen i rådgivning inkluderar en utökad verktygslåda som gynnar dig själv och dina kunder, vilket ger dig ett bredare utbud av taktik att använda om du växer ditt eget företag eller hantera någon annans. Graden ger dig också med den erfarenhet som behövs för att fatta väl analyserade beslut snabbt och under en mängd skiftande förhållanden, vilket gör den kunskap omedelbart praktiskt.

   Kostnaderna varierar en hel del från program till program, men de är konkurrenskraftiga med andra grader i olika affärsrelaterade områden. Det bästa sättet att få en uppskattning av undervisning kostnader för olika program är att kontakta den institution som erbjuder examen.

   Karriär i rådgivning kan variera över ett brett utbud av applikationer och stigar. Många konsulter arbetar som problemlösare för en mängd olika kunder, hantera sina professionella relationer och nätverk genom inrättandet av företag som ger dem möjlighet att konsolidera sina resurser.Individuella karriärbanor kommer att variera mycket beroende på vilken typ av samråd som enskilda elever fullfölja, men strategiska tillväxt och personalförvaltning är vanliga val.

   Detta framväxande området är bäst representeras av en liten men hängiven kärngrupp av online skolor. Många rekryterar internationellt, med fokus på att bygga yrket genom att arbeta med engagerade studenter från en mängd olika bakgrunder. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.