Keystone logo

7 Master Program i Koreanska 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Språk
 • Koreanska
Studiefält
 • Språk (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Master Program i Koreanska

  En magisterexamen kan hjälpa studenterna att bygga vidare på sin befintliga kunskap genom att låta dem förbättra sin kompetens. Programmen är vanligtvis en till två år. Denna akademiska behörighet kan erbjuda studenter specialkunskap och en distinkt fördel eftersom de förbereder sig för att ta sina karriärer till nästa nivå.

  Vad är en mästare på koreanska? Denna examen är utformad för att förbättra elevernas nuvarande kunskaper om och intresse för koreanska studier. Oavsett om det är fokus på de ekonomiska faktorer som påverkar koreanska halvön eller en analys av koreanska litteraturen, kan en mer fokuserad förståelse för Korea hjälpa studenter att få omsättbara färdigheter. Vissa studenter kan ha möjlighet att leva eller studera i landet som en del av sin utbildning.

  Studenter som får en master i koreanska kan förvärva en specialiserad förståelse för koreanska finans, politik, språk och kultur. De kan också lära sig att analysera tidigare händelser och tillämpa kunskapen på nuvarande verkligheter. Dessa färdigheter kan hjälpa studenter att bli mer kulturellt känsliga och beredda att arbeta och leva i det globala samhället.

  Kostnaden för en magisterexamen varierar. Det beror på institutionen, programmets varaktighet och andra faktorer. Projektiva studenter uppmanas att noggrant undersöka olika universitet så att de kan hitta rätt utbildningsprogram.

  Många som får en mästare på koreanska hittar karriärer i någon kapacitet som rör Korea. Exempel är jobb som analytiker, översättare eller kommunikationsdirektörer med multinationella, privata eller offentliga institutioner. I dessa positioner kan akademiker ge en unik förståelse för landet, dess folk och kultur. Några av dessa karriärer gör det möjligt för dem att tillämpa sina kunskaper om koreanska intressen i ett större sammanhang, oavsett om det är ekonomiska relationer, politik eller media.

  Det finns universiteten över hela världen som erbjuder en mästare på koreanska. För dem som söker ett mer flexibelt program finns det också online-alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.