Keystone logo

34 Master Program i Kostvetenskap 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Biovetenskap
  • Kostvetenskap
Studiefält
  • Biovetenskap (34)
    • Tillbaka till huvudkategorin
    Platser
    Hitta fler platser
    Typ av examen
    Varaktighet
    Studietakt
    Språk
    Språk
    Studieformat

      Master Program i Kostvetenskap

      Det är en professionell idiom som beskriver den typ av Food Science: att studera mat "från jord till bord". Mat naturkunskap verkligen alla aspekter av mat, från skörd och produktion till matlagning och konsumtion.

      Området för livsmedels-Sciences har utvecklats enormt under de senaste åren, och idag Food Science är en mycket tvärvetenskaplig tillämpad vetenskap som använder resultaten av olika områden, såsom kemiteknik, mikrobiologi, biokemi och många andra. Detta är anledningen till att ett stort antal subdiscipliner att detta forskningsområde ingår. Några av de mest spännande och avancerade subdiscipliner of Food Science är Livsmedelskemi och analys, livsmedels konservering och förpackning, livsmedelsteknik och många andra. Alla dessa studier försöka höja kvaliteten på maten. Samtidigt som de ger information för säkerhet och sätt att producera livsmedel som uppfyller kraven i de överbefolkade och överstimulerad moderna världen. Mat vetenskapen handlar inte om matlagning är det också om några hårda vetenskaplig forskning, verklig utmaning och gåtor repar upp sig.

      Börja leta efter din framtida magisterexamen i livsmedelsvetenskap direkt! Tveka inte att ta reda på mer om de särskilda masterprogram i livsmedelsvetenskap genom att klicka på länkarna nedan.