Keystone logo

37 Master Program i Kreativ konst 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Konststudier
 • Kreativ konst
Studiefält
 • Konststudier (37)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Kreativ konst

  Studenter som vill förbättra sina karriärmöjligheter, byta till ett annat fält eller helt enkelt få personlig uppgift kan få en magisterexamen. Många institutioner erbjuder heltids- och deltidsprogram.

  Vad är en mästare i kreativ konst? Det finns ett brett utbud av masterprogram som fokuserar på att förbättra individernas konstnärliga färdigheter, inklusive målning, ritning, skrivning, fotografering och skådespelsprogram. Oavsett vilket område en student bestämmer sig för att komma in, kan han eller hon förvänta sig en rigorös studie för att finjustera sin disciplin. Studenter kan studera historiska epoker av konströrelser och olika tekniker för att slutföra projekt eller utveckla en portfölj. Många program erbjuder praktikmöjligheter där eleverna kan få en meningsfull livserfarenhet.

  Studerande som slutför detta program får tillfredsställelse att förbättra sitt kritiska tänkande, problemlösning och teamsamverkan.De lär sig att skapa meningsfullt arbete, liksom hur man effektivt kan arbeta med andra, vilket kan vara mycket värdefullt inom många branscher.

  Kostnaden för en mästare i kreativ konst beror på institutionen. Programmets längd kan variera drastiskt, från ett år till flera år. Det rekommenderas att eleverna kontaktar en institutions administrationskontor för att se om kostnaderna uppfyller sina budgetar.

  Kandidater från en mästare i kreativ konst lämnar med en förbättrad förmåga att utföra sina konstnärliga hantverk. Många kan hantera lag eller till och med starta organisationer. Vissa blir professionella artister som lägger sitt arbete till försäljning online eller i butiker. Andra rekryteras i organisationer för att bli professionella fotografer, författare, grafiska designers eller författare. Undervisning i offentliga och privata universitet eller högskolor är också en populär väg; Andra bestämmer sig för att erbjuda en-till-en privata lektioner.

  Det finns många alternativ för att få denna examen tillgänglig över hela världen.För att komma igång, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.