Keystone logo

75 Master Program i Studier i juridik Straffrätt Kriminologi 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Studier i juridik
  • Straffrätt
  • Kriminologi
Studiefält
  • Studier i juridik (75)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Studier i juridik Straffrätt Kriminologi

Många elever vill ha den specialiserade kunskapen om sitt karriärområde som en magisterexamen erbjuder. Tillgänglig för alla som har fullgjort en kandidatexamen, kan denna typ av program kvalificera studenter för en mängd engagerande, högbetalande jobb.

Vad är en master i kriminologi? Utformad för att ge studenterna en övergripande förståelse för det straffrättsliga systemet, omfattar denna typ av program olika ämnen som förensik och kriminell psykologi. Eleverna kan lära sig att undersöka effektivt för att upptäcka dolda kriminella bakgrunder, eller de kan ta klasser om säkerhet. Varje kurs ger eleverna specialkunskaper om brott, från hur en brottsling tänker på lagens historia.

När de ingår i ett masterprogram i kriminologi kan eleverna utveckla en rad kritiska färdigheter som kan hjälpa dem både i sin karriär och personliga liv. Forskning och analytiska färdigheter kan leda till kampanjer och jämn ökning av lönen, medan kritiska tänkande färdigheter kan hjälpa eleverna till jobbet eller hemma.

Priset på en magisterexamen varierar mellan skolor eftersom var och en har egen utbildningskostnad och avgifter. Faktorer som hur lång tid programmet tar för att slutföra och om kurser tas på campus eller online kan också påverka kostnaden.

Studenter som har en Master i kriminologi kan få tillgång till ett bredare utbud av intressanta jobb än någon som bara har en kandidatexamen. De med denna typ av bakgrund kan välja att arbeta i brottsbekämpning som antingen en polis eller en detektiv, eller de kan välja att arbeta bakom kulisserna som forskare eller konsulent. Vissa kan tyckas bli föreläsare och undervisa materialet till kommande studenter. En bakgrund i kriminologi kan också kvalificera en student att arbeta i säkerhet.

På grund av att universiteten förstår att många studenter som är inskrivna i ett magisterprogram är jongluggjobb och familjer med utbildning, har många skolor börjat erbjuda online-lektioner för att ge studenterna mer flexibilitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.