Keystone logo

20 Master Program i Krisberedskap 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i management
 • Krisberedskap
Studiefält
 • Studier i management (20)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Krisberedskap

   Magisterexamen är en examen som syftar till att bygga professionell kompetens och kompetens inom kärnområden som erfarna yrkesverksamma behöver fullt förvärva. Graduate program bygger på tidigare erfarenhet och utbildning för att berika en studerandes befintliga kompetensuppsättning och tillhandahålla specialtillägg som passar specifika akademiska och karriärmål.

   Vad är en Master i Emergency Management? Denna typ av program kan ta några olika riktningsriktningar, från en infrastrukturell och reparationsorienterad till en medicinsk / triageform och försöker upprätthålla samhällsordningen. I slutet är alla dessa aspekter vanligtvis täckta i kursen, men det kan finnas några skillnader mellan centrala programkomponenter över skolorna. Därför är det viktigt att undersöka varje program du överväger.

   Studenter som bedriver denna examensväg kommer att finna att det bidrar till att skärpa centrala yrkeskunskaper, såsom långsiktigt beslutsfattande, genomförande av politiken och bedömningsförmåga. Dessa är kärnan i ett framgångsrikt tillvägagångssätt för akuthantering, förbereda eleverna att flytta in i viktiga beslutsfattande roller på fältet när de går vidare i karriären.

   De flesta program inom detta område är utformade för att ta två år för den genomsnittliga heltidsstudenten att slutföra, även om det finns en viss variation mellan länderna. Förutsägande av programkostnader blir svårare eftersom undervisningen varierar inte bara från skolan till skolan utan också från land till land.

   Nödledningsledningar omfattar positioner som statstjänstemän på olika nivåer i länder runt om i världen. Kandidater söks också som programkoordinatorer och projektledare för internationella hjälporganisationer. Sökande med en master i akuthantering kan också kvalificera sig för roller som internationella hjälpmedarbetare i andra kapaciteter av samma organisationer.

   Du kan enkelt hitta grader i akuthantering online genom att kolla in kursutbudet på de bästa offentliga skolorna runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.