Keystone logo

128 Master Program i Kristendomsstudier 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Teologi
  • Kristendomsstudier
Studiefält
  • Humaniorastudier (128)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Kristendomsstudier

Många grundexamen innehavare väljer att återvända till högre utbildning för att föra en magisterexamen, som är en avancerad utbildningsresultat tilldelas efter cirka två eller tre år av intensiva studier av ett visst ämne.

Precis vad är en Master i kristna Studies? Denna stränga program innebär vanligtvis nära översyn av Bibeln och dess olika läror och doktriner, med stor uppmärksamhet ofta ges till ämnet som det Gamla Testamentet, Nya Testamentet, evangelierna och allmän kristen teologi. Ökad uppmärksamhet ofta ges till ämnen inklusive eskatologi, soteriologi, helgelse och ecklesiologi. Många program fokuserar också på evangelisation, biblisk kommunikation, kristna kulturella aspekter och det andliga livet, bland relaterade områden.

Många akademiker i kristna studier program rapporterar bättre trivsel och fler arbetstillfällen efter att säkra den avancerade examen.De flesta högskolor och universitet kräver också magisterexamen för att lära kristna studier på college nivå.

Det finns ingen förutbestämd kostnad för att få en Master i Christian Studies. Eftersom kurskostnader varierar beroende på faktorer såsom där kursen ges, ska eleverna ta kontakt med registreringskontoret av varje skola de överväger för korrekt information.

Många karriärmöjligheter finns för dem som faktiskt tjäna magisterexamen i kristna studier. Vanliga karriärvägar bland annat att en präster medlem eller departement regissör, ​​medan andra går att arbeta för ideella institutioner med kristna band eller influenser. Många studenter går vidare till utföra missionsarbete i en mängd olika globala inställningar, medan andra går på att undervisa kristna studier i olika miljöer, inklusive gymnasier, högskolor eller religiösa organisationer och institutioner.

Vår databas är ett bra ställe att börja bekanta sig med förvaltare av de många online kristna studier program som erbjuds av skolor över hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.