Keystone logo

4 Master Program i Kryptografi 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Teknologistudier
 • Informationsteknologi
 • Kryptografi
Studiefält
 • Teknologistudier (4)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Kryptografi

  En magisterexamen kan utöka karriärmöjligheterna för studenter. En doktorsexamen och vissa specialpedagoger kräver en magisterexamen som en del av vägen framåt.

  Vad är en Master i kryptografi? Studenter spenderar sin tid att lära sig datavetenskap, tillämpad matematik och jämn teknik. Kurser lär forskare datarkitektur, algoritmer, sannolikhetsteori, Java, C, principer för asymmetrisk kryptografi med mera. Eleverna lär sig att arbeta med säkerhetssystem och cifrar. Grunden för hanteringen av informationssäkerhet, kryptografi och kommunikationssystem lärs också. Programdeltagare väljer mellan flera valbara kurser för specifika karriärintressen när grunden och de obligatoriska klasserna är färdiga. Programmet tar två år att slutföra för de flesta.

  Med spridningen av datorer är kryptering av känslig information en nödvändig kompetens för alla som arbetar inom informationsteknik samt skyddar personlig information. Muntlig och skriftlig presentation och argumentation färdigheter undervisas i kursen för att förbereda eleverna i sina relationer på jobbet och med kunderna.

  Innan beslut fattas om ett program är det klokt att grundligt undersöka institutionen och programmet för att bestämma den totala kostnaden. Ibland varierar kostnadsfaktorer beroende på ekonomin när programmet börjar.

  Med en Master i Kryptografi kan akademiker besluta att bli universitetsprofessorer, säkerhetskonsulter eller finansiella konsulter. Många har flyttat upp stegen i sina nuvarande datasäkerhetspositioner, blir kryptanalysatorer och kryptografer. Ytterligare potentiella jobbtitlar inkluderar dataavkodare, krypteringsexpert, signaler analytiker och meddelandeavkodare. Många positioner kräver en magisterexamen för kombinationen av datavetenskap och matematik som behövs för att utföra. Landskapet med cybersecurity jobb förändras snabbt, vilket ger ytterligare möjligheter för akademiker att driva.

  Fortsätt din examen hemma eller utomlands, online eller i klass, beroende på vilket program du valt. Starta sökandet efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.