Keystone logo

60 Master Program i Kulturarvsstudier 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Samhällsvetenskap
 • Kulturstudier
 • Kulturarvsstudier
Studiefält
 • Samhällsvetenskap (60)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Kulturarvsstudier

  Öka din inkomstpotential och karriärmöjligheter med en magisterexamen. Dessa avancerade akademiska referenser kan förbereda dig för att fortsätta doktorsexamen eller att arbeta i ett nytt fält. De flesta program varierar från en till två år i längd.

  Vad är en mästare i arvsstudier? Programmen ger en djupgående studie av världsheritages både immateriella och konkreta. Studier kan sträcka sig från lokal till globalt och fokuserar främst på kulturella rörelser, föremål, traditioner och praxis. Eleverna kan välja valmöjligheter för att få ytterligare kompetens inom vissa områden. Kursarbetet kan omfatta mångkulturella, flerspråkiga, multietniska och multinationella grupper. Kunskapen som erhålls kan hjälpa studenterna att lära sig de olika kulturella skillnaderna och analysera kulturella, politiska och sociala handlingar.

  Studerande i ett examensprogram kan finslipa många användbara färdigheter. Offentligt talande är en färdighet som kan nå många aspekter av livet från arbete till volontärarbete till samhällsutrymmet. Akademisk skriv- och forskningsfärdigheter kan hjälpa studenter i akademin och företag.

  Kostnaden för att delta varierar beroende på institution, programlängd och andra faktorer. Undersök variablerna innan du fattar ett beslut om rätt program.

  De flesta studenter med en master i arvstudier tar en traditionell akademisk väg som fokuserar på forskningsprojekt, curating och arkivering. Museer och arkivinstitutioner kan erbjuda anställningsmöjligheter för studenter. Eleverna har också förgrenat sig utanför de traditionella och eftersträvade arbetena som PR-direktörer, programföretag, marknadsanalytiker och journalister. Eleverna kan använda sina kunskaper och erfarenheter för att få en positiv inverkan på världen och det anslutna globala nätverket genom förespråkande, policy och informationsspridning.

  Studenter kan välja mellan att bo utomlands, studera lokalt eller ens utnyttja flexibiliteten i ett online klassrum. Börja med processen med att söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.