Keystone logo

18 Master Program i Kulturgeografi 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Naturvetenskap
 • Geografi
 • Kulturgeografi
Studiefält
 • Naturvetenskap (18)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Kulturgeografi

  En magisterexamen är en avancerad examen som bygger på den information som fastställts i grundutbildningen. Målet med masterprogram som det här är att ge specialiserad kompetensutveckling inom vissa kärnkompetensområden som gör det möjligt för studenter att bedriva nya möjligheter akademiskt och professionellt.

  Vad är en mästare i human geografi? Det är en grad inriktad på studier av mänsklig rörelse och befolkningstäthet över hela världen. Kurser inom human geografi tenderar att täcka stora logistikproblem som påverkar flera länder, från resursbehov till gränser och gränser. Vissa program specialiserar sig speciellt i gränsstudier, men även för dem som tar en vidsträckt utsikt utgör denna ämne ryggraden i graden.

  Studenter får förståelse för storskaliga mönster för mänsklig rörelse genom studier av statistisk modellering och disciplinerad dokumentation av data. Denna förståelse kan också hjälpa eleverna att utveckla insikter i politik och deras effekter, vilket gör dem bättre anpassade till de roller de ska gå in efter examen. De kan också få organisatoriska färdigheter samtidigt som man behärskar sin kärnvetenskapliga kunskap.

  Kostnader för grader i detta fält förändras ganska beroende på plats och typ av skola som beaktas. Det beror på att finansieringsmodellerna för högre utbildning varierar från land till land, så du behöver särskild forskning.

  Human geography akademiker är efterfrågade positioner som geospatial analytiker, samla data från olika open-source forskningsprojekt för att skapa och uppdatera globala kartläggningssystem. De sökes också för positioner som projektledare, utvecklar och förädlar geokodade produkter inom tillverkningssektorn. Nyligen har mänsklig geografi blivit ett eftertraktat studieområde för läkemedelsförsäljningsrepresentanter.

  Online skolor som erbjuder dessa studieprogram är utbredd och lätt att hitta. Det tar bara lite forskning. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.