Keystone logo

38 Master Program i Kulturhistoria 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Humaniorastudier
  • Historia
  • Kulturhistoria
Studiefält
  • Humaniorastudier (38)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Kulturhistoria

Studenter med grundutbildning som vill fortsätta att utveckla sin kunskap kan vilja fortsätta med en magisterexamen. Detta ger avancerad förståelse inom ett visst studieområde och tar ofta två till tre år att slutföra.

Vad är en mästare i kulturhistoria? Slutförandet av denna examen indikerar att en student har en djup förståelse för multikulturalism och förhållandet mellan konst och kultur genom historien. De flesta av programmen omfattar kurser relaterade till biblioteksmetodik, museumspraxis, verksamhet och skrivning av konsthistoria, samt teori och tolkning. Eleverna har ofta chans att ta val inom specifika områden som västlig historia, Kinas och Japans konst, fotografins historia, arkitekturfundamenten och grunden för romersk konst.

Studenter som tar ett magisterprogram lär sig vanligtvis att motivera och ta initiativ till projekt. De drar också nytta av att utveckla forsknings- och analytiska färdigheter som hjälper till genom en doktorand karriär.

Kostnaden för undervisning är ofta en fråga för intresserade studenter. Eftersom kostnaderna kan variera oerhört baserat på plats, programvaraktighet och specifika läroplanskrav, ska eleverna komma i kontakt med olika skolor för att ta reda på särskilda undervisnings- och andra avgifter.

Kandidater som har en magisterexamen i kulturhistoria kan välja att arbeta i olika karriärer i många olika miljöer. Några typiska jobbtitel kan innefatta museumskonsulent, konsthistoriker, lärare, historielärare och tour guide. En examen är också till hjälp för dem som vill bedriva karriär inom området forskning, journalistik, läroplanutveckling, konstkritik, galleriarbete, konsthandlare och resor.

En examen i kulturhistoria kan erhållas hos en lokal institution, internationell skola och till och med online. Använd databasen och sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.