Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 230 Masterexamina i Kulturstudier 2023

230 Master Program i Kulturstudier 2023

overview

Att ta en magisterexamen är ofta ett viktigt steg för att förädla sin förståelse för eller kompetens inom ett visst ämne. Eleverna borde förvänta sig ett strikt fokus på ett specifikt intresseområde.

Vad är en master i kulturstudier? Kultur är i allmänhet uppsättningen artefakter och praxis som utgör mänsklig interaktion och kommunikation. Eftersom det här är en relativt bred term, tenderar kulturstudier att ha många olika specialiseringar. På masternivå kan man förvänta sig att stöta på studier av seminariska tänkare, viktiga konstformer, specifika historiska perioder eller kulturen av vissa ekonomiska teorier. Dessa program kan ta eleverna var som helst mellan två och sex år att slutföra, beroende på deras scheman och de kurser som krävs.

Kultur är en viktig ekonomisk faktor, och förståelsen för den kan ge en fördel när man fattar olika affärsbeslut.Den rigor och kunskap som odlas under ett magisterprogram kan också ge eleverna grunden för en framgångsrik utövande av doktorsexamen.

Masterprogrammen tenderar att representera en betydande investering, både ekonomiskt och i form av tid. Eleverna ska se till att de har all den senaste informationen genom att kontakta skolan direkt med frågor om undervisning.

Kulturhögskolan kan vara ideala kandidater för olika positioner i medieföretag. En marknadschef på ett filmproduktionsföretag skulle kunna tänka sig använda den detaljerade kunskapen om filmhistoria och förståelse av nuvarande kulturpraxis för att förutsäga konsumtionsmönstren för en viss produkt och planera strategier i enlighet därmed. En kandidat kan också välja att använda den kunskap som erhållits i ett av dessa program för att främja en akademisk karriär, fortsätta till ett doktorandforskningsprogram i kulturstudier.

Många av de bästa programmen ligger precis vid dina fingertoppar.Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

read_more

filters

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Samhällsvetenskap
  • Kulturstudier
fields_of_study
  • Samhällsvetenskap (230)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format