Keystone logo

12 Master Program i Kundrelationer 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Företagsekonomi
 • Kundrelationer
Studiefält
 • Företagsekonomi (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Program i Kundrelationer

  Efter att ha tagit en kandidatexamen eller någon annan grundexamen, är det möjligt för studenter att fortsätta sina studier för att få ytterligare fördelar för sin karriär. En djupare förståelse och behärskning av ditt valda område kan uppnås genom att tjäna en magisterexamen.

  Vad är en Master i kundrelationer? I motsats till en typisk examen i affärer, studera kundrelationer innehåller inslag av social kompetens. Denna typ av program innehåller många allmänna affärskurser, såsom redovisning, ekonomi, marknadsföring, och resurshantering, samt kurser som rör kommunikation, inklusive sociala nätverk, telefonteknik, och klient rapport. Studenter som går in denna typ av program kommer att specialisera sig på sin karriär.

  Förutom kvalificerade studenter för sin karriär, magisterprogram hjälpa forskare att utveckla god kommunikationsförmåga som är tillämpliga på alla positioner.Dessutom kan eleverna dra nytta av särskild inriktning på deras grad att förbereda för deras önskade karriär fokus.

  Det särskilda skola och program du väljer i hög grad påverkar kostnaden för att tjäna din magisterexamen i kundrelationer. I själva verket, studielandet spelar också en roll för att bestämma undervisning. Du kommer att vara bättre förberedd om du hålla kostnaderna i minnet medan forska program.

  Medan sociala färdigheter som utvecklas i en kundrelationer grad program kommer att hjälpa akademiker anger många typer av positioner, är den typiska området för akademiker i detta program i försäljningen. Det är möjligt att arbeta med offentliga och privata företag som mäklare, försäljningschef, kundansvarig, eller säljare. De erforderliga kommunikationsförmåga gör också dessa typer av studenter tilltalande för chefspositioner.

  Att påbörja processen med att tjäna din examen i kundrelationer, är det bäst att du först hitta ett program som passar dina behov. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.