Keystone logo

28 Master Program i Miljö- och energivetenskap Kuststudier Kust- och marinförvaltning 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Miljö- och energivetenskap
  • Kuststudier
  • Kust- och marinförvaltning
Studiefält
  • Miljö- och energivetenskap (28)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Miljö- och energivetenskap Kuststudier Kust- och marinförvaltning

En magisterexamen främjar utbildning av studenter som har tjänat en grundexamen. En Master i kust- och marinförvaltning erbjuder fördjupad studie av hållbarhet, naturresurser, och förvaltning.

Du kan fråga, vad är en Master i kust- och marinförvaltning? Det är ett tvärvetenskapligt, internationellt examen inom resurshantering. De flesta program betonar metoder och idéer från sociologi, ekonomi, ekologi och ekonomi. Akademiker har kunskap om de värdefulla och olika resurser i havet och kusten, förstå deras nuvarande tillstånd, och har kompetens och verktyg för att främja hållbara marina resurser.

Det finns flera fördelar för dem som tjänar sitt Masters i kust- och marinförvaltning. Graden ger studenter möjlighet att arbeta inom många olika delar av världen, och de har möjlighet att göra några större förändringar.Deras arbete bidrar till att förbättra miljön och göra det till en bättre plats för kommande generationer, och deras ledarkompetens är bra på många områden i livet.

Det finns internationella program över hela världen för kust- och havsförvaltning. Kostnaderna kan variera ganska lite beroende på skola och tid programmet. Forskning flera universitet och ta reda på från dem direkt vad din ekonomiska förpliktelser skulle.

En magisterexamen i kust- och havsförvaltning förbereder de studerande för hög nivå karriär inom en rad olika områden. Dessa inkluderar sysselsättning i de vetenskapliga och tekniska riken, medla och ge råd i ledande roller, och genomföra nya instrument på den territoriella kust- och havsfält. Akademiker är också förberedda för samråd positioner inom havsenergi, återställande av miljön, förvaltning, marina resurser, fysisk planering, muddring, och olja.

Det är lätt att använda i vår databas för att leta efter den perfekta programförvaltning vid kust och hav för dina behov. Kom igång med din utbildning direkt och börja titta idag. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.