Keystone logo

13 Master Program i Kvantitativ ekonomi 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Studier i ekonomi
  • Ekonomi
  • Kvantitativ ekonomi
Studiefält
  • Studier i ekonomi (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Kvantitativ ekonomi

Expand karriärmöjligheter med en magisterexamen. Den intensiva studien av ett visst fält ger studenterna extra kanten på arbetsplatsen. En magisterexamen är också en nödvändig utgångspunkt för dem som bedriver doktorsarbete eller vissa studier.

Vad är en Master i kvantitativ ekonomi? Klasser fokuserar på att få en djup förståelse för nuvarande ekonomisk teori tillsammans med matematisk och ekonomisk analys och modelleringsmetoder. Programkurser inkluderar statistik, matematik och ekonomi. Studera mänskliga tendenser i kollektivet och individen med avseende på rikedom och hur samhället använder eller inte använder pengar. Upptäck de kvantitativa relationerna mellan olika ekonomiska variabler och hur man tillämpar dessa begrepp. Programmen tar vanligen ungefär två år att slutföra.

Färdigheter som lärt sig i detta program är problemlösning, utnyttjande av statistik och slutförande av finansieringsuppgifter. Studenter kan utöka fördelarna med dessa färdigheter till sina personliga portföljer, bank och finans. Förmågan att problem lösa analytiska problem drar mer än finansiering med praktisk, verklig applikation dagligen.

Det är viktigt att eleverna undersöker kostnaden och kursbelastningen för varje program innan de fattar ett beslut att bestämma den bästa passformen för dem. Kostnader för boende, undervisning och avgifter ska alla inkluderas i forskningen.

En Master i kvantitativ ekonomi förbereder kandidater för en karriärväg i ekonomi, bank och finans. Statliga myndigheter och byråer erbjuder också jobbmöjligheter för studenter som är intresserade av att bli statliga och kommunala administratörer. För de som är intresserade av att bli forskare, kan akademiska och forskningsinstitut vara lönsamma alternativ. Studenter kan ha en fördel att jobba i mikrofinansinstitut, bank och värdepappersföretag. De kvantitativa metoderna kan också gynna studenter i områden som försäljning.

Utforska skönheten och glädjen av att bo utomlands när du avslutar denna tvååriga examen. Processen börjar med en sökning efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.