Keystone logo

109 Master Program i Lärarutbildning 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Pedagogik
 • Undervisning
 • Lärarutbildning
Studiefält
 • Pedagogik (109)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Lärarutbildning

  Studenter kan ta en magisterexamen efter att ha avslutat baccalaureatstudier. De kan utöva denna examen som en förutsättning för en avancerad yrkeskarriär eller att delta i doktorandstudier.

  Vad är en master i lärarutbildning? Denna examen titel kan referera till en rad specifika utbildningsprogram. Vissa kurser är utformade för att förbereda potentiella lärare för sin roll som pedagogiska ledare. Detta består ofta av en specialisering inom ett åldersintervall, som elementärt eller sekundärt betyg, tillsammans med ytterligare fokus på ämnesområden, som engelska, samhällsvetenskap, matematik, musik eller konst. Denna grad kan också erbjudas nuvarande lärare som vill fördjupa sina kunskaper och färdigheter i undervisningen. Det finns också en möjlighet att dessa grader kan erbjudas dem som vill utveckla de färdigheter som krävs för att vägleda andra lärare till professionell och akademisk framgång.

  En av lärarens primära färdigheter är organisation, ett attribut som odlas genom att anpassa sig till den rigorösa och tunga kursen av många masters program. Kandidater med en lärare i lärarutbildning kan också hitta sina akademiska uppgifter och förbättrade föreläsningsförmåga ger dem den trovärdighet som krävs för att kunna övervägas för läroanstalter.

  Skaffa den mest korrekta utbildningsberäkningen tillgänglig genom att kontakta skolan direkt. Registreringen eller registrarens kontor är ofta idealiska första kontakter för denna typ av fråga.

  Många akademiker av lärarutbildningar fortsätter att ansöka om positioner som utbildare i nationella eller privata skolsystem. Dessa positioner tenderar att kräva att en individ har viss kunskap om ett visst akademiskt ämne. De kräver ofta också en betydande mängd offentliga tal och organisatorisk förmåga. Alla dessa krav odlas typiskt under ett masters program.Kandidater kan också bedriva doktorsstudier inom utbildning eller liknande.

  Rätt utbildning är ofta det första steget till en givande karriär. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.