Keystone logo

30 Master Program i Läroplan 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Pedagogik
 • Instruction
 • Läroplan
Studiefält
 • Pedagogik (30)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Läroplan

  En masterexamen beviljas vanligtvis studenter som har avslutat ett studieprogram i ett intresseområde efter att ha fullgjort en kandidatexamen. Detta program löper vanligen en till tre år, innebär avancerad studie och forskning, och är en förutsättning för inskrivning i ett doktorandprogram.

  Vad är en master i läroplanen? Detta doktorandprogram kan omfatta ämnena att undervisa, föreläsa och undervisa studenter i alla åldrar och förmågor. Det är vanligtvis en kombination av nödvändiga kärnkurser och valbara kurser. Instruktionen kan vara inriktad på utvärdering av läroplaner, lärarutbildning, skolpolitik och ledarskapsutveckling. Programspecialiteter för detta program kan omfatta grundskoleutbildning, läsning och läskunnighet. Det kan läggas tonvikten på att utveckla läroplaner för olika studier.

  Studenter som studerar inom detta område ökar ofta sin förmåga att motivera objektivt och med syfte, vilket kan vara till nytta både i personligt och professionellt liv. En examen i läroplanen kan också öka förmågan att undervisa tydligt och presentera information på ett engagerande sätt, vilket hjälper de som engagerar sig i klassrummet direkt.

  Kostnaden för detta program kan bero på många faktorer. Många onlineinstitut erbjuder detta program och tar ut varierande belopp för undervisning, avgifter och böcker. Ett finansiellt stödpaket kan också påverka slutkursen. Eleverna ska kontakta varje skola för exakta kostnader.

  Studerande som slutför en Master i läroplanen kan vara i stånd att konkurrera om en mängd olika jobb över hela utbildningsområdet. Förskott och kampanjer till ledarskap och ledningspositioner är ofta tillgängliga för dessa studenter. De kan också arbeta för en skola eller ett universitet som lärare eller professorer, gymnasieskolor, skolsuperintendenter, handledare och pedagogiska konsulter.

  En Master i läroplanen kan tas genom dussintals institutioner över hela världen. I vissa program tillåter onlineportaler flexibilitet vid schemaläggning. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.