Keystone logo

11 Master Program i Lantmäteri 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Konstruktion
 • Lantmäteri
Studiefält
 • Konstruktion (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Master Program i Lantmäteri

   En magisterexamen kan upprätta en persons yrkesskickuppgifter på hans eller hennes valda område och kan vara en gateway till en doktorsexamen. Det kan öppna många möjligheter i det personliga och professionella livet.

   Vad är en Master i Surveying? Denna typ av program utvecklar vanligtvis elevernas förmåga att skapa en karta eller plan för konstruktion genom att registrera markområdets egenskaper. Studenterna kan välja mellan olika kurser som täcker matematik, filosofi och historia för uppmätning samt kurser som täcker byggregler, koder och tekniska principer. Studenter har vanligtvis möjligheter att specialisera sig på särskilda områden för mätning, såsom geodetisk, topografisk, asbyggd, fotogrammetri och kadastral. En masterexamen beviljas vanligtvis efter att eleverna har slutfört cirka två års kurser på grundnivå.

   Studenter som arbetar mot en Master i Surveying kan utveckla en större förmåga att dechiffrera och förstå komplicerade matematiska problem. De lär sig ofta hur man använder sofistikerad teknik för att göra exakta mätningar, samt få expertis om jordens och minerals fysikaliska egenskaper. Alla dessa färdigheter kan hjälpa till att göra akademiker starkare jobbkandidater.

   Kostnader för undervisning, böcker och logi för detta program kan variera för varje individ och institution. Programmets varaktighet kan påverka de totala kostnaderna. Att jämföra olika institutioner är ofta det bästa sättet att hitta de totala kostnaderna.

   Människor som genomför en Master i Surveying-programmet kan hitta arbete som inspektörer och certifierare inom byggbranschen. Erfarenhet och avancerad utbildning inom detta område kan öppna möjligheter för ledning och ledarskapsställningar som byggnadschef, fältingenjörchef, projektledare och konsult. Kandidater är också efterfrågade på regeringens planeringskort. Många myndigheter och privata företag sysselsätter akademiker som landmätare för väg- och byggprojekt.

   En Master i Surveying programmet kan erbjudas av högre lärande företag på många ställen över hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.