Keystone logo

13 Master Program i Latinamerikanska studier 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Samhällsvetenskap
  • Områdesstudier
  • Latinamerikanska studier
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Master Program i Latinamerikanska studier

Magisterexamen är en avancerad nivå som finns för att säkerställa att eleverna kan behärska nyckelkompetens inom sina karriärområden för att främja sin kunskap och karriär. Sådana program förutsätter tidigare utbildning och erfarenhet, och de tenderar att vara mycket skräddarsydda för specifika professionella mål, men inte så mycket skräddarsydda som doktorsprogram.

Vad är en master i latinamerikanska studier? Det är en tvärvetenskaplig grad som ofta eftersträvas av dem som behöver förstå de komplexa sociala och diplomatiska relationerna mellan länderna i Karibien, liksom Central- och Sydamerika. Graden understryker vanligtvis både nuvarande geopolitiska faktorer och historiska relationer mellan nationer, så att studenterna får en mer professionell förståelse för regionens komplexiteter.

Att avsluta en magisterexamen i latinamerikanska studier innebär att man förvärvar en unik uppsättning analytiska färdigheter utöver den kunskap som ingår i examen, inklusive forskning och kritisk läsförmåga, tolknings- och förutsägelsekunskaper samt en förståelse av historiska krafter, som alla översätter sig bra till en mängd olika karriärer.

Att bedriva en avancerad examen i latinamerikanska studier på nätet innebär att hitta rätt skola med rätt fakultet. Kostnaden kan vara svår att förutse eftersom varje skolas undervisning varierar mycket. Eleverna ska nå ut till skolan efter eget val för att lära sig mer.

Kandidater med examen i latinamerikanska studier är i hög efterfrågan som marknadsföring specialister på företag som arbetar i regionen på grund av deras höga kunskaper om sociala styrkor i området. De är också eftertraktade för positioner som diplomater. En av de mest populära jobb för examensinnehavare på detta område är emellertid lärare, särskilt inom området tvåspråkiga studier eller samhällsstudier. Latinamerikanska studier akademiker är populära val för undervisningspositioner på grundskolans och mellanskolans nivåer inom områden som omfattar latinamerikanska kulturstudier i sina kurser.

Det är lätt att hitta program på detta område online eller på platser i flera länder i både Nord- och Sydamerika, såväl som på andra håll. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.