Keystone logo

4 Master Program i Ledarskap inom produktion 2024

Filter

Filter

 • Master
 • Masterexamen (MSc)
 • Masterexamen (MA)
 • Studier i management
 • Ledarskap
 • Ledarskap inom produktion
Studiefält
 • Studier i management (4)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Master Program i Ledarskap inom produktion

  Skaffa en civilingenjörsexamen kan vara ett bra sätt för studenter att bryta sig in positioner på hög nivå i blomstrande branscher som tillverkning. För detta ändamål kan tjäna din Master i Manufacturing Ledarskap förmedla dessa kunskaper avgörande för att framgångsrikt hantera en organisation 's tillverkningsmetoder.

  Vad är en Master i Manufacturing Ledarskap? Detta ämnesområde innebär en kombination av kärntillverkningskoncept genom affärs- och ingenjörsutbildningar. Praktiska intressen såsom varuförsörjning och verksamheten kommer att betonas, förutom kurser fokuserar på tillverkningsprocessen runt om i världen. Studenterna kommer också rådas på besluts taktik, och kommer att lära sätt att tillämpa dessa metoder till verkliga problem.

  Studerande denna studiekurs kan se fram emot en rad fördelar vid färdigställande.Det globala perspektivet ges av sådana kurser kan akademiker att hitta lämpligt arbete bara om någonstans i världen. Dessutom kan de som har tillverknings ledarskap grader vara eftertraktad av många organisationer på grund av den höga nivån av skicklighet som erbjuds genom sådana avancerade kurser.

  Såvitt kostnaden är berörda, kan studieavgifter varierar kraftigt. Längden på ett program kan vara en faktor i den totala kostnaden, liksom högskolan deltog. Det 's varför det ' s viktigt för varje elev för att avgöra om en skola är en bra match för dem innan beslut fattas.

  När det kommer till karriär, kan akademiker med en Master i Manufacturing Ledarskap ser fram emot många givande och lukrativa möjligheter inom tillverkningsindustrin. För dem med fokus på de ledande aspekter av tillverkning, kan positioner som tillverkning handledare och samordnare vara en stor match.Andra alternativ är tillverkningsingenjör, där yrkesverksamma måste hålla försörjningskedjor i rörelse, och hjälpa dig att felsöka eventuella problem längs vägen. Tack vare den omfattande kurser i samband med dessa program, kan utexaminerade hitta arbete med många högprofilerade företag i jakt på de bästa tillgängliga kandidaterna.

  För dem svårt att delta i lektioner på regelbunden basis, kan online-lärande vara ett bra alternativ. Detta gäller särskilt för studenter som bor i avlägsna områden, eller de som vill expandera sin utbildning samtidigt redan upprätthålla en heltidsarbete. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.